Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bruno Mars a lansat un nou single, Young Girls - AUDIO

Bruno Mars a lansat un nou single de pe albumul Unorthodox Jukebox. Piesa este cel de-al doilea extras de pe cel mai nou material discografic al artistului, album care va apărea pe piață anul acesta, pe 12 decembrie.

Publicat

pe

Bruno Mars
Bruno Mars

Bruno Mars a lansat un nou single de pe albumul Unorthodox Jukebox. Piesa este cel de-al doilea extras de pe cel mai nou material discografic al artistului, album care va apărea pe piață anul acesta, pe 12 decembrie.

Bruno Mars

Bruno Mars

După promovarea piesei în cadrul emisiunii Saturday Night Live, unde a fost gazdă, Bruno Mars a publicat si varianta de studio a single-ului  Young Girls. Piesa va fi disponibilă pe iTunes începând cu 6 noiembrie și poate fi ascultată mai jos.

Bruno Mars - Young Girls [Official Audio]

Despre noul album, Unorthodox Jukebox, Bruno a declarat pentru Billboard că este expresia libertății sale depline ca artist, înregistrările fiind întocmai stării sale de spirit la momentul compunerii fiecărei piese. Pentru realizarea albumului, acesta a colaborat cu producătorul britanic Mark Daniel Ronso, câștigător a 3 premii Grammy și nominalizat în 2007 la categoria ”Cel mai bun producător al anului”.

Ultimul videoclip semnat Bruno Mars a fost realizat pentru piesa Locked Out of Heaven și poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Trending