Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Blink-182 lansează un EP nou cu influențe folk

Blink-182 se reinvetează și pregătește un EP special pentru fani. Prima lansare independentă include o piesă folk care pur și simplu s-a născut în studio.
Blink-182

Blink-182

Blink-182 se reinvetează și pregătește un EP special în studioul din Los Angeles. Într-un interviu pentru revista Rolling Stone grupul a dezvăluit că are deja 5 piese gata, iar sound-ul acestora va uimi publicul, deoarece este ceva ce trupa nu a mai încercat până acum.

Blink-182

Blink-182 (Foto: www.facebook.com)

Formația este foarte mulțumită de noile compoziții, printre care se numără și o piesă folk, care pur și simplu s-a născut în studio. În plus, Blink-182 susține că EP-ul este realizat în mod special pentru fani și marchează prima lansare independentă de când a încheiat colaborarea cu casa de discuri Interscope. Acesta va apărea în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Din păcate, bateristul trupei Travis Barker încă se recuperează după tragicul incident din 2008, când avionul în care se afla s-a prăbușit, iar artistul aproape și-a pierdut viața. „Încă este devreme”, a declarat acesta, dar asta nu-l oprește să fie optimist în privința viitorului.

EP-ul nu este singura noutate de la Blink-182. Bateristul a mai dezvăluit că în luna februarie a anului viitor vor intra din nou în studio pentru a înregistra un album nou, care va apărea spre sfârșitul anului 2013. Barker este încântat pentru că de această dată membrii formației vor lucra împreună, și nu separat așa cum s-a întâmplat în cazul discului Neighborhoods.

„Regula este că nu există reguli” – este noul motto al trupei Blink-182.

Citește mai multe despre Blink 182
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Suprarealism pe tonalități Bjork în clipul piesei Mutual Core - VIDEOCLIP

Bjork își transpune creativitatea într-un nou clip, realizat pentru piesa Mutual Core. Single-ul este primul extras de pe albumul de...

Închide