Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Blink-182 lansează un EP nou cu influențe folk

Blink-182 se reinvetează și pregătește un EP special pentru fani. Prima lansare independentă include o piesă folk care pur și simplu s-a născut în studio.
Blink-182

Blink-182

Blink-182 se reinvetează și pregătește un EP special în studioul din Los Angeles. Într-un interviu pentru revista Rolling Stone grupul a dezvăluit că are deja 5 piese gata, iar sound-ul acestora va uimi publicul, deoarece este ceva ce trupa nu a mai încercat până acum.

Blink-182

Blink-182 (Foto: www.facebook.com)

Formația este foarte mulțumită de noile compoziții, printre care se numără și o piesă folk, care pur și simplu s-a născut în studio. În plus, Blink-182 susține că EP-ul este realizat în mod special pentru fani și marchează prima lansare independentă de când a încheiat colaborarea cu casa de discuri Interscope. Acesta va apărea în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Din păcate, bateristul trupei Travis Barker încă se recuperează după tragicul incident din 2008, când avionul în care se afla s-a prăbușit, iar artistul aproape și-a pierdut viața. „Încă este devreme”, a declarat acesta, dar asta nu-l oprește să fie optimist în privința viitorului.

EP-ul nu este singura noutate de la Blink-182. Bateristul a mai dezvăluit că în luna februarie a anului viitor vor intra din nou în studio pentru a înregistra un album nou, care va apărea spre sfârșitul anului 2013. Barker este încântat pentru că de această dată membrii formației vor lucra împreună, și nu separat așa cum s-a întâmplat în cazul discului Neighborhoods.

„Regula este că nu există reguli” – este noul motto al trupei Blink-182.

Citește mai multe despre Blink 182
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Suprarealism pe tonalități Bjork în clipul piesei Mutual Core - VIDEOCLIP

Bjork își transpune creativitatea într-un nou clip, realizat pentru piesa Mutual Core. Single-ul este primul extras de pe albumul de...

Închide