Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Black Friday vă aduce prețuri reduse cu până la 75% la concerte

Cu ocazia zilei Black Friday, organizatorii de evenimente din România și reprezentanții rețelei de ticketing BILETOO și ai site-ului BLT.ro va aduce vineri, 23 noiembrie, o reducere de până la 75% la peste 50 de concerte, spectacole și piese de teatru.

Publicat

pe

Black Friday
Black Friday

După succesul de anul trecut când în doar câteva ore au fost vândute mii de bilete, reprezentanții rețelei de ticketing BILETOO și ai site-ului BLT.ro, în colaborare cu organizatorii de evenimente din România, au decis și anul acesta să readucă iubitorilor de concerte o zi cu reduceri colosale. Iar cum Moș Nicolae bate la ușă, Black Friday oferă ocazia unică să dăruiți celor dragi cadouri unice - bilete la evenimentele mult visate, la prețuri reduse cu până la 75%.

Black Friday
Astfel, vineri 23 noiembrie în intervalul orar 00.00 - 23.59, puteți achiziționa online de pe www.BILETOO.ro și www.BLT.ro, bilete la oricare din evenimentele afișate, cu reduceri cuprinse între 20% și 75%, iar în intervalul 9.00-22.00 (în funcție de programul magazinelor din rețeaua BILETOO), puteți achiziționa bilete cu reduceri record și din magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librăriile Adevarul, Palatului Copiilor, Librăria Mihai Eminescu și multe altele. Rețeaua completă de magazine poate fi găsită pe www.BILETOO.ro.

Black Friday se va desfășura doar vineri, 23 noiembrie aducănd publicului consumator de evenimente reduceri de preț la peste 50 de concerte, spectacole și piese de teatru. Cum la unele evenimente numărul de bilete care mai sunt disponibile nu mai este foarte mare, intrați online începănd cu ora 00.00 pe unul din cele două site-uri și verificați reducerea la evenimentul dorit.

Întrucat numărul de evenimente participante la promoția Black Friday este foarte mare și fiecare organizator a ales să ofere consumatorilor o anume reducere, nu mai rămâne decât să descoperiți surprizele online sau direct în rețeaua de magazine.

Trending