Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Suprarealism pe tonalități Bjork în clipul piesei Mutual Core - VIDEOCLIP

Bjork își transpune creativitatea într-un nou clip, realizat pentru piesa Mutual Core. Single-ul este primul extras de pe albumul de remixuri bastards, lansat pe 12 noiembrie anul acesta. Videoclipul poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Publicat

pe

Bjork
Bjork │ FOTO: www.facebook.com

Bjork își transpune creativitatea într-un nou clip, realizat pentru piesa Mutual Core. Single-ul este primul extras de pe albumul de remixuri bastards, lansat pe 12 noiembrie anul acesta. Videoclipul poate fi urmărit mai jos.

Bjork

Bjork │ FOTO: www.facebook.com

În universul Bjork suprarealismul a devenit unica realitate. Artista de origine islandeză reușește printr-un efort creativ aproape inepuizabil construirea unor ”coloane ale infinitului” prin fiecare nou videoclip, forțând barierele imaginației și stabilind mereu noi și noi hotare. Clipul Mutual Core se încadrează fără excepție în aceste coordonate, amprenta Bjork fiind inconfundabilă.

La punerea în cadre a viziunii artistice a contribuit și echipa de producție a videoclipului, compusă din Árni Björn Helgason (Producător), August Jakobsson (Director de fotografie ), Gus Olafsson (Designer) și Frida Maria Hardardottir (Hair & Makeup Artist).

Bjӧrk - Mutual Core - Art + Music - MOCAtv

Mutual Core este primul extras de pe albumul de remixuri bastards. Materialul include o mare parte din piesele de pe albumul precedent, Biophilia, remasterizate însă de această dată după filosofia Mandy Parnell, producătoare recunoscută pentru viziunea sa asupra sunetului audio digital și analog.

Pentru remixarea pieselor de pe noul album, Björk a colaborat cu artişti şi producători aleşi pe sprânceană după o coloratură artistică aparte,  dintre care îi menţionăm pe britanicii de la These New Puritans, producătorul de muzică electronică Hudson Mohawke, şi nu în ultimul rând pe  Matthew Herbert, pionierul utilizării aşa-numitelor sunete “reale”, “obişnuite” sau “descoperite” în muzica electronică modernă.

Trending