Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Banii – mărul discordiei între membrii Aerosmith

Se pare că membrii Aerosmith s-au certat din cauza banilor. Noul album nu a înregistrat vânzările dorite, iar turneul actual nu are nici un concert sold-out.
Aerosmith

Aerosmith

Deși a fost unul dintre cele mai așteptate albume ale anului 2012, se pare că Music From Another Dimension lansat de Aerosmith se confruntă cu dificultăți în vânzări, iar acest lucru creează tensiuni între membrii trupei. Certurile dintre aceștia sunt deja o obișnuință, dar se pare că s-a ajuns în punctul în care abia își vorbesc, în condițiile în care susțin turneul Global Warming.

Aerosmith

Aerosmith (Foto: www.facebook.com)

Page six din New York Post a publicat în exclusivitate informații despre „starea de spirit” a trupei. Potrivit unor surse anonime, cei de la Aerosmith sunt supărați că materialul nu a înregistrat vânzări record în SUA și pentru că biletele la turneul american nu s-au vândut așa cum și-ar fi dorit.

„Cei din trupă nu-și vorbesc. Albumul nou Aerosmith a ieșit pe locul 5, după Red (Taylor Swift), Now That’s What I Call Music: Volume 44, Merry Christmas, Baby (Rod Stewart) și R.E.D. (Ne-Yo). Ceea ce este destul de prost pentru prima lansare a formației după atâta timp. Nici un concert din turneul actual nu este sold-out”, a declarat sursa.

În afară de acestea, Steven Tyler are probleme în viața privată și cu managerul său Dina LaPolt, care neglijează cariera artistului în favoarea propriului reality show intitulat Lipstick Law.

Potrivit unei alte surse, citate tot de publicația New York Post, Tyler dă vina pe casa de discuri Columbia Records pentru vânzările slabe ale albumului. De asemenea, sursa susține că Aerosmith se confruntă cu probleme întrucât nu îl mai are alături pe managerul Tim Collins, care a reușit să mențină grupul pe o linie dreaptă și să aducă profituri de milioane formației.

Pe de altă parte, toate aceste informații sunt contracarate de o declarație venită din partea unui purtător de cuvând oficial al trupei:

Aerosmith se descurcă de minune în turneu și este pe val. Orice declarație contrară este absolut falsă.”

Adevărul? Este cu siguranță undeva la mijloc. Vă invităm să ascultați cea mai nouă piesă dezvăluită - We All Fall Down.

Citește mai multe despre Aerosmith
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
I Won't Wait - noul clip Goodbye To Gravity - VIDEOCLIP

I Won't Wait, al doilea clip semnat de formația bucureșteană Goodbye To Gravity poate fi urmărit mai jos. Melodia este...

Închide