Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Axl Rose susține că noul album GN'R va apărea curând

Axl Rose a declarat că viitorul material Guns N' Roses va apărea mult mai repede decât Chinese Democracry, la care s-a lucrat timp de 10 ani.
Axl Rose in concert la Rock the City 2012

Axl Rose in concert la Rock the City 2012 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Axl Rose a declarat că viitorul material Guns N' Roses va apărea mult mai repede decât Chinese Democracry din 2008. Realizarea ultimului disc al trupei a durat peste 10 ani întrucât a fost greu pentru Axl să găsească instrumentiștii potriviți și oameni pe producție. Un alt impediment a fost lipsa de încredere a celor din industrie. Chinese Democracy a fost un adevărat succes, deși părerile criticilor au fost împărțite, discul s-a vândut în Europa în peste un milion de exemplare.

Axl Rose in concert la Rock the City 2012

Axl Rose in concert la Rock the City 2012 (Foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Având în vedere această experiență, solistul de la GN'R este hotărât să nu mai treacă atât de mult timp până la apariția noului disc. În plus, acesta este încântat de faptul că trupa este mult mai unită, având o formulă constantă.

„Toți băieții compun și înregistrăm multe piese. Vom vedea care ne plac cel mai mult. Chinese a fost făcut pe bucăți, cu o persoana acolo, alta aici, și în perioade diferite. Appetite for Destruction a fost singurul album pentru care s-au compus în același timp versurile și muzica. După, m-am trezit cu numeroase piese pentru care trebuia să fac versuri și nu cred că a fost cea mai bună variantă pentru Guns”, a declarat Axl într-un interviu pentru USA Today.

În prezent GN'R se află în Las Vegas, unde va susține o serie de concerte la Hard Rock Hotel & Casino. Show-ul va include un setlist cu cele mai bune hit-uri ale formației. Recent, fanii au avut ocazia să-l vadă pe Axl Rose la televizor pentru prima dată după 20 de ani. Artistul a acceptat să apară la emisiunea lui Jimmy Kimmel Live, unde a vorbit inclusiv despre lipsa sa de punctualitate.

Citește mai multe despre Axl RoseGuns N' Roses
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Travka și un album călător la GuerriLIVE Acoustic Session

Sesiunea cântărilor acustice continuă. Luni, 5 noiembrie 2012, de la 6 la 7 seara, Travka vine la GuerriLIVE ca să...

Închide