Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Axl Rose susține că noul album GN'R va apărea curând

Axl Rose a declarat că viitorul material Guns N' Roses va apărea mult mai repede decât Chinese Democracry, la care s-a lucrat timp de 10 ani.

Publicat

pe

Axl Rose in concert la Rock the City 2012
Axl Rose in concert la Rock the City 2012 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Axl Rose a declarat că viitorul material Guns N' Roses va apărea mult mai repede decât Chinese Democracry din 2008. Realizarea ultimului disc al trupei a durat peste 10 ani întrucât a fost greu pentru Axl să găsească instrumentiștii potriviți și oameni pe producție. Un alt impediment a fost lipsa de încredere a celor din industrie. Chinese Democracy a fost un adevărat succes, deși părerile criticilor au fost împărțite, discul s-a vândut în Europa în peste un milion de exemplare.

Axl Rose in concert la Rock the City 2012

Axl Rose in concert la Rock the City 2012 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Având în vedere această experiență, solistul de la GN'R este hotărât să nu mai treacă atât de mult timp până la apariția noului disc. În plus, acesta este încântat de faptul că trupa este mult mai unită, având o formulă constantă.

„Toți băieții compun și înregistrăm multe piese. Vom vedea care ne plac cel mai mult. Chinese a fost făcut pe bucăți, cu o persoana acolo, alta aici, și în perioade diferite. Appetite for Destruction a fost singurul album pentru care s-au compus în același timp versurile și muzica. După, m-am trezit cu numeroase piese pentru care trebuia să fac versuri și nu cred că a fost cea mai bună variantă pentru Guns”, a declarat Axl într-un interviu pentru USA Today.

În prezent GN'R se află în Las Vegas, unde va susține o serie de concerte la Hard Rock Hotel & Casino. Show-ul va include un setlist cu cele mai bune hit-uri ale formației. Recent, fanii au avut ocazia să-l vadă pe Axl Rose la televizor pentru prima dată după 20 de ani. Artistul a acceptat să apară la emisiunea lui Jimmy Kimmel Live, unde a vorbit inclusiv despre lipsa sa de punctualitate.

Comentează

Muzică nouă

Guns N' Roses a lansat piesa "The General", cu o chitară delicioasă

Guns N' Roses tocmai a lansat o piesă nouă, "The General", care sună teribil de mult a început de ani '90. Track-ul a debutat prin Geffen Records și este un B Side de pe single-ul în ediție limitată "Perhaps", care a sosit pe vinil de 7 inch.

Publicat

pe

Coperta Single Guns N Roses The General
Coperta Single Guns N Roses The General │ FOTO: Guns N Roses

Guns N' Roses cântase deja live în premieră acest track pe 2 noiembrie 2023, în cadrul Hollywood Bowl in Los Angeles. Melodia a fost prezentată de către solistul Axl Rose drept "o piesă care nu a mai fost interpretată și ar putea fi foarte interesantă". Ca și "Perhaps", "The General" a fost compusă în cadrul sesiunii nesfârșite "Chinese Democracy".

Imediat peste TOOL și al său "Fear Inoculum", așteptat 13 ani există "Chinese Democracy", poate albumul cu cea mai lungă așteptare din istorie. Între "The Spaghetti Incident" din 1993 și "Chinese Democracy" au trecut nu mai puțin de 15 ani.

S-a vorbit despre acest single în cadrul unor interviuri acordate de toboșarul GNR Bryan "Brain Mantia", care a scris unele dintre melodii și le-a dat numele. A colaborat cu fostul solist Skid Row Sebastian Bach la ele. În 2008, pe când acorda un interviu celor de la Rolling Stone, Sebastian a spus că Axl a descris "The General" ca "o melodie lentă, care toacă sunetele". Era considerată un soi de sequel pentru "Estranged", melodie de pe "Use Your Illussion II".

Bach spunea și că e "The General" este una dintre piesele sale preferate și una dintre cele mai metal piese pe care îl auzise pe Axl cântând-o. Mai ales că trebuia să înalțe mult vocea și să atace agresiv track-ul. Ultimii 3 ani au fost generoși cu fanii Guns N' Roses, care au avut parte de single-uri noi, precum "Hard Skool", "Absurd", "Perhaps".

Noi i-am văzut pe Axl, Slash and co pe Arena Națională în vara lui 2023, pentru 3 ore de transpirație și travaliu și o surpriză plăcută per total. Părerile despre sonorizare au fost împărțite, dar efortul nu-l ia nimeni muzicienilor.

Citește în continuare

Trending