Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Avenged Sevenfold a lansat un clip animat, Carry On - VIDEOCLIP

Avenged Sevenfold a lansat o nou videoclip, intitulata Carry On, care poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe coloana sonora a jocului video Call of Duty: Black Ops II, lansat ieri, 13 noiembrie.
Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold

Formația americană Avenged Sevenfold a lansat un videoclip animat, intitulat Carry On, care poate fi urmărit mai jos. Piesa este extrasă de pe coloana sonora a jocului video Call of Duty: Black Ops II, lansat ieri, 13 noiembrie.

Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold (Foto: www.facebook.com)

Trupa a mai contribuit anterior cu un cantec numit Not Ready To Die pentru jocul Call Of Duty: Black Ops, a șptea variantă a celebrei serii Call Of Duty dezvoltata de Treyarch Studio și publicata de Activision.

Cel de-al 5-lea album Avenged Sevenfold, Nighmare, a ieșit pe piață în 2010 a fost certificat cu aur pentru vânzari de peste 500.000 de unități doar pe teritoriul american. A fost primul material lansat de la moartea bateristului și compozitorului James "The Rev" Sullivan din decembrie 2009 în urma unei supradoze de droguri. Noul baterist al americanilor este Arin Ilejay (ex-Confide).

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink-182 lansează un EP nou cu influențe folk

Blink-182 se reinvetează și pregătește un EP special pentru fani. Prima lansare independentă include o piesă folk care pur și...

Închide