Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Avenged Sevenfold a lansat un clip animat, Carry On - VIDEOCLIP

Avenged Sevenfold a lansat o nou videoclip, intitulata Carry On, care poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe coloana sonora a jocului video Call of Duty: Black Ops II, lansat ieri, 13 noiembrie.

Publicat

pe

Avenged Sevenfold
Avenged Sevenfold │ FOTO: www.facebook.com

Formația americană Avenged Sevenfold a lansat un videoclip animat, intitulat Carry On, care poate fi urmărit mai jos. Piesa este extrasă de pe coloana sonora a jocului video Call of Duty: Black Ops II, lansat ieri, 13 noiembrie.

Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold │ FOTO: www.facebook.com

Trupa a mai contribuit anterior cu un cantec numit Not Ready To Die pentru jocul Call Of Duty: Black Ops, a șptea variantă a celebrei serii Call Of Duty dezvoltata de Treyarch Studio și publicata de Activision.

Cel de-al 5-lea album Avenged Sevenfold, Nighmare, a ieșit pe piață în 2010 a fost certificat cu aur pentru vânzari de peste 500.000 de unități doar pe teritoriul american. A fost primul material lansat de la moartea bateristului și compozitorului James "The Rev" Sullivan din decembrie 2009 în urma unei supradoze de droguri. Noul baterist al americanilor este Arin Ilejay (ex-Confide).

Comentează

Trending