Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Angus Stone cântă mai bine decât Coldplay, spune un copil internat la Sydney Children's Hospital

Solistul Coldplay,Chris Martin, a primit o replică neașteptată din partea unui copil internat la Sydney Children's Hospital. Conform spuselor acestuia, Angus Stone cântă mai bine decât Coldplay, Chris declarând apoi că a primit astfel ”o doză de realitate”.
Coldplay

Coldplay, nominalizați la premiile Grammy 2014

Solistul Coldplay,Chris Martin, a primit o replică neașteptată din partea unui copil internat la Sydney Children's Hospital. Conform spuselor acestuia, Angus Stone cântă mai bine decât Coldplay, Chris declarând apoi că a primit astfel ”o doză de realitate”.

Coldplay

Coldplay (Foto: www.facebook.com)

În timpul unui concert susținut la Sydney's Allianz Stadium solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a povestit cum a fost readus cu picioarele pe pământ de către un copil internat la spitalul de copii din Sydney, pe care îl vizitase cu o zi înainte.

”Cântați bine, dar nu la fel de bine ca Angus Stone”, mi-a spus copilul. ”I-am spus atunci că nu știu cine e Angus Stone, așa că aș vrea să îi dedic această piesă pentru că m-a ajutat să revin la realitate”, a declarat Chris în timpul concertului.

Solistul Coldplay a mărturisit apoi că s-a interesat de acest artist și toți cei cu care a vorbit i-au spus că Angus cântă, într-adevăr, foarte bine, așa încât îi mulțumește acestui copil pentru critica constructivă. Piesa Warning Sign a fost apoi interpretată cu dedicație pentru acel copil și pentru Angus Stone. Mai jos puteți asculta înregistrarea din timpul concertului, precum și o piesă din repertoriul Angus Stone, spre comparație.

Coldplay - Warning Sign (Sydney Live 2012)

Angus Stone - Clouds Above

Angus Stone este un cântăreț de folk din Sydney, Australia. Înainte de a se lansa ca artist solo a cântat în formația Angus & Julia Stone împreună cu sora sa, având la activ 3 albume în această formulă: A Book Like This (2007), Down The Way (2010) și For You (2010).

Citește mai multe despre Chris MartinColdplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Conferința lui Roger Waters cu vestea concertului de la București poate fi urmărită online - VIDEO

Urmareste inregistrarea video a conferintei de presa Roger Waters de la Londra. Componentul Pink Floyd raspunde la intrebarile presei despre...

Închide