Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Album Greatest Hits și clip nou de la Kelly Clarkson - VIDEOCLIP

Kelly Clarkson va lansa anul acesta pe 19 noiembrie un album aniversar intitulat Greatest Hits - Chapter One. Artista a lansat recent și un videoclip nou pentru piesa Catch My Breath, ce poate fi urmărit pe InfoMusic.
Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson va lansa anul acesta pe 19 noiembrie  un album aniversar intitulat Greatest Hits - Chapter One. Compilația celebrează 10 de carieră muzicală și va include atât o parte din cele mai îndrăgite piese ale artistei, cât și piese noi. Kelly a lansat recent și un videoclip nou pentru piesa Catch My Breath, ce poate fi urmărit mai jos.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson (Foto: www.kellyclarkson.com)

Piesa Catch My Breath face parte din categoria pieselor noi de pe albumul Greatest Hits - Chapter One și a fost compusă în colaborare cu Jason Halbert și Eric Olson.

”Melodia vorbește despre cine am fost, ce am simțit și încotro mă îndrept nu doar ca artist, ci și ca om care a ajuns la vârsta de 30 de ani, dobândind astfel experiență și maturitate. Am înțeles că este momentul să mă opresc, să îmi trag răsuflarea, și să fiu mândră de tot ce am realizat până în prezent și să mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să mă dezvolt ca artist și ca femeie.”, a declarat Kelly

Kelly Clarkson - Catch My Breath

Cariera muzicală a artistei pop-rock Kelly Clarkson a început în urmă cu 10 ani. Până în prezent aceasta a lansat 5 albume de studio (Thankful, Breakaway, My December, All I Ever Wanted, Stronger) care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare. Artista are în palmares 2 premii Grammy, 4 American Music Awards, 3 MTV Music Awards și 12 premii Billboard.

Tracklist Greatest Hits - Chapter One - Kelly Clarkson

Kelly Clarkson - Greatest Hits - Chapter 1

Kelly Clarkson - Greatest Hits - Chapter 1 (Foto: www.facebook.com)

1. Since U Been Gone
2. My Life Would Suck Without You
3. Miss Independent
4. Stronger (What Doesn't Kill You)
5. Behind These Hazel Eyes
6. Because Of You
7. Never Again
8. Already Gone
9. Mr. Know It All
10. Breakaway
11. Don't You Wanna Stay (with Jason Aldean)
12. Walk Away
13. Catch My Breath
14. People Like Us
15. Don't Rush (featuring Vince Gill)
16. A Moment Like This
17. I'll Be Home For Christmas

Citește mai multe despre Kelly Clarkson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queensryche va lansa un nou album

Queensryche va lansa la începutul anului viitor un nou album, primul cu noul solist Todd La Torre. Până la apariția...

Închide