Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Album Greatest Hits și clip nou de la Kelly Clarkson - VIDEOCLIP

Kelly Clarkson va lansa anul acesta pe 19 noiembrie un album aniversar intitulat Greatest Hits - Chapter One. Artista a lansat recent și un videoclip nou pentru piesa Catch My Breath, ce poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Kelly Clarkson
Kelly Clarkson │ FOTO: www.kellyclarkson.com

Kelly Clarkson va lansa anul acesta pe 19 noiembrie  un album aniversar intitulat Greatest Hits - Chapter One. Compilația celebrează 10 de carieră muzicală și va include atât o parte din cele mai îndrăgite piese ale artistei, cât și piese noi. Kelly a lansat recent și un videoclip nou pentru piesa Catch My Breath, ce poate fi urmărit mai jos.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson │ FOTO: www.kellyclarkson.com

Piesa Catch My Breath face parte din categoria pieselor noi de pe albumul Greatest Hits - Chapter One și a fost compusă în colaborare cu Jason Halbert și Eric Olson.

”Melodia vorbește despre cine am fost, ce am simțit și încotro mă îndrept nu doar ca artist, ci și ca om care a ajuns la vârsta de 30 de ani, dobândind astfel experiență și maturitate. Am înțeles că este momentul să mă opresc, să îmi trag răsuflarea, și să fiu mândră de tot ce am realizat până în prezent și să mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să mă dezvolt ca artist și ca femeie.”, a declarat Kelly

Kelly Clarkson - Catch My Breath

Cariera muzicală a artistei pop-rock Kelly Clarkson a început în urmă cu 10 ani. Până în prezent aceasta a lansat 5 albume de studio (Thankful, Breakaway, My December, All I Ever Wanted, Stronger) care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare. Artista are în palmares 2 premii Grammy, 4 American Music Awards, 3 MTV Music Awards și 12 premii Billboard.

Tracklist Greatest Hits - Chapter One - Kelly Clarkson

Kelly Clarkson - Greatest Hits - Chapter 1

Kelly Clarkson - Greatest Hits - Chapter 1 │ FOTO: www.facebook.com

1. Since U Been Gone
2. My Life Would Suck Without You
3. Miss Independent
4. Stronger (What Doesn't Kill You)
5. Behind These Hazel Eyes
6. Because Of You
7. Never Again
8. Already Gone
9. Mr. Know It All
10. Breakaway
11. Don't You Wanna Stay (with Jason Aldean)
12. Walk Away
13. Catch My Breath
14. People Like Us
15. Don't Rush (featuring Vince Gill)
16. A Moment Like This
17. I'll Be Home For Christmas

Un comentariu

Trending