Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Urmărește-i pe 50 Cent, Eminem și Adam Levine în clipul piesei My Life - VIDEOCLIP

50 Cent a lansat videoclipul piesei My Life, realizat în colaborare cu Eminem și solistul trupei Maroon 5, Adam Levine. Single-ul este extras de pe albumul Street King Immortal, material discografic ce va apărea pe piață pe 26 februarie 2013.
50 Cent

50 Cent

50 Cent a lansat videoclipul piesei My Life, realizat în colaborare cu Eminem și solistul trupei Maroon 5, Adam Levine. Single-ul este extras de pe albumul Street King Immortal, material discografic ce va apărea pe piață pe 26 februarie 2013.  Urmăriți videoclipul piesei mai jos.

50 Cent

50 Cent

My Life este cel de-al 3-lea single extras de pe albumul  Street King Immortal și marchează prima colaborare a rapperului cu Adam Levine. Într-un interviu acordat postului de radio Channel 4 FM, 50 Cent a declarat că își dorește să depășească performanța obținută cu hitul In da Club înainte de a se retrage din muzică, așa încât prin fiecare piesă nouă încearcă să alimenteze această ambiție.

Vorbind în cadrul unei emisiuni MTV despre clipul acestei piese, Eminem a explicat că s-a dorit ca scenariul videoclipului să ilustreze prefect dificultățile pe care le întâmpină zi de zi.

”Acest videoclip este oarecum abstract. Dintr-o perspectivă are o latură paranoică, transmițând sentimentul pe care îl ai atunci când ai impresia că ești urmărit. Fie că lucrul acesta se întâmplă sau nu, sentimentul rămâne același. Este un fel de metaforă pentru noi în contextul cursei continue care este viața noastră. Fuga de viața intimă, de faimă și de tot ceea ce implică acest joc al showbiz-ului”, a declarat Eminem

50 Cent - My Life ft. Eminem, Adam Levine

Piesa a fost compusă de Curtis Jackson, Marshall Mathers (Eminem), Adam Levine, Larry Griffin și Jr., Herb Rooney, fiind produsă de Symbolyc One. Single-ul este disponibil în format digital pe Itunes.

Citește mai multe despre 50 CentAdam LevineEminem
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul BZN de la Constanța a fost anulat

Din motive de ordin logistic, concertul BZN ce trebuia să aibă loc pe 2 decembrie la Sala Sporturilor din Constanța...

Închide