Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Zuruck Nach Haus, călătorie în grecia antica alături de Grave Digger - VIDEOCLIP

Zuruck Nach Haus, noul videoclip lansat de formatia germana Grave Digger poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe ultimul album de studio, intitulat Clash Of The Gods, aparut in luna august.

Publicat

pe

Grave Digger │ FOTO: www.facebook.com

Formația germană de heavy metal Grave Digger a lansat un nou clip, intitulat Zuruck Nach Haus, pe care îl puteți urmări mai jos. Piesa este extrasă de pe ultimul material discografic, Clash Of The Gods, ce a ieșit pe piață în luna august prin intermediul casei de discuri Napalm Records.

Grave Digger │ FOTO: www.facebook.com

Discul a fost înregistrat în studioul Principal Studios in Monster din Germania și are ca temă Grecia antică cu accente pe Odiseea.

Trupa a fost formată în 1980 de către Chris Boltendahl, Peter Masson, Willi Lackmann și Albert Eckardt iar în 1983 au înregistrat o piesă pentru compilatia Rock from Hell. Un an mai târziu a fost lansat albumul de debut Heavy Metal Breakdown iar al doilea album, Witch Hunter, a apărut în 1985. Până în prezent Grave Digger are la activ 16 albume de studio, 3 live-uri, nenumărate EP-uri si mai multe single-uri.

Grave Digger - Zuruck Nach Haus

Tracklist Clash Of The Gods

  1. Charon
  2. God Of Terror
  3. Hell Dog
  4. Medusa
  5. Clash Of The Gods
  6. Death Angel & The Grave Digger
  7. Walls Of Sorrow
  8. Call Of The Sirens
  9. Warriors Revenge
  10. With The Wind
  11. Home At Last
  12. Saints Of The Broken Souls (Bonus tracks)
  13. Zuruck Nach Haus ("Home At Last" German version) (Bonus tracks)

Trending