Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Zuruck Nach Haus, călătorie în grecia antica alături de Grave Digger - VIDEOCLIP

Zuruck Nach Haus, noul videoclip lansat de formatia germana Grave Digger poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe ultimul album de studio, intitulat Clash Of The Gods, aparut in luna august.

Grave Digger

Formația germană de heavy metal Grave Digger a lansat un nou clip, intitulat Zuruck Nach Haus, pe care îl puteți urmări mai jos. Piesa este extrasă de pe ultimul material discografic, Clash Of The Gods, ce a ieșit pe piață în luna august prin intermediul casei de discuri Napalm Records.

Grave Digger (Foto: www.facebook.com)

Discul a fost înregistrat în studioul Principal Studios in Monster din Germania și are ca temă Grecia antică cu accente pe Odiseea.

Trupa a fost formată în 1980 de către Chris Boltendahl, Peter Masson, Willi Lackmann și Albert Eckardt iar în 1983 au înregistrat o piesă pentru compilatia Rock from Hell. Un an mai târziu a fost lansat albumul de debut Heavy Metal Breakdown iar al doilea album, Witch Hunter, a apărut în 1985. Până în prezent Grave Digger are la activ 16 albume de studio, 3 live-uri, nenumărate EP-uri si mai multe single-uri.

Grave Digger - Zuruck Nach Haus

Tracklist Clash Of The Gods

 1. Charon
 2. God Of Terror
 3. Hell Dog
 4. Medusa
 5. Clash Of The Gods
 6. Death Angel & The Grave Digger
 7. Walls Of Sorrow
 8. Call Of The Sirens
 9. Warriors Revenge
 10. With The Wind
 11. Home At Last
 12. Saints Of The Broken Souls (Bonus tracks)
 13. Zuruck Nach Haus ("Home At Last" German version) (Bonus tracks)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul dublei invitații la concertul Kosheen

Concursul ce avea ca premiu o invitație dublă la concertul KOSHEEN s-a încheiat. Afla cine a câștigat.

Închide