Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Yoon a lansat single-ul Boundaries - AUDIO

Yoon este duo-ul autohton format în 2009 din Ionuț Moraru și Victor Mihăilescu. Trupa a cântat Boundaries pentru prima dată live la The Mission Dance Weekend, iar pe 23 octombrie single-ul a avut premiera pe Radio Guerrilla.
Yoon

Yoon

Yoon este duo-ul autohton format în 2009 din Ionuț Moraru și Victor Mihăilescu. Trupa a cântat Boundaries pentru prima dată live la The Mission Dance Weekend, iar pe 23 octombrie single-ul a avut premiera pe Radio Guerrilla.

Yoon

Yoon

Membrii Yoon au ajuns în atenția publicului la concertul din deschiderea trupei Apparat, din București. Sound-ul este unul electronic, mixat cu elemente acustice, influențele venind de la artiști precum Morcheeba, Massive Attack și Erykah Badu. Formula completă de live a trupei include chitară, bas, pian, keyboard, tobe, percuții, sampler și clarinet.

Boundaries este prima piesă semnată Yoon cu vocea lui Ionuț Moraru și a fost compusă în colaborare cu chitaristul trupei, Matei Țeposu.

“E o premieră și pentru noi. Spre exemplu, este prima piesă pe care o pregătim și în variantă acustică”, a afirmat Ionuț. “Am lucrat cu multă plăcere si sperăm ca atmosfera pozitivă pe care am creat-o în studio va fi transmisă și ascultătorilor.”

Single-ul va fi susținut și de un videoclip, a cărui lansare urmează a fi anunțată pe pagina lor de facebook și care va fi realizat de către Alina Negoița și Ioana Mischie, echipa din spatele videoclipului piesei “The Mirror Can't Hear You”.

Yoon - Bounderies

Boundaries poate fi cumpărat de pe www.yoonmusic.com, alături de alte piese proprii.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
GuerriLIVE Session cu byron într-o nouă ediție acustică

A venit rândul trupei byron să cânte și să povestească la GuerriLIVE Acoustic Session. Emisiunea se ține lunea viitoare, 29...

Închide