Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Yoon a lansat single-ul Boundaries - AUDIO

Yoon este duo-ul autohton format în 2009 din Ionuț Moraru și Victor Mihăilescu. Trupa a cântat Boundaries pentru prima dată live la The Mission Dance Weekend, iar pe 23 octombrie single-ul a avut premiera pe Radio Guerrilla.

Publicat

pe

Yoon
Yoon

Yoon este duo-ul autohton format în 2009 din Ionuț Moraru și Victor Mihăilescu. Trupa a cântat Boundaries pentru prima dată live la The Mission Dance Weekend, iar pe 23 octombrie single-ul a avut premiera pe Radio Guerrilla.

Yoon

Yoon

Membrii Yoon au ajuns în atenția publicului la concertul din deschiderea trupei Apparat, din București. Sound-ul este unul electronic, mixat cu elemente acustice, influențele venind de la artiști precum Morcheeba, Massive Attack și Erykah Badu. Formula completă de live a trupei include chitară, bas, pian, keyboard, tobe, percuții, sampler și clarinet.

Boundaries este prima piesă semnată Yoon cu vocea lui Ionuț Moraru și a fost compusă în colaborare cu chitaristul trupei, Matei Țeposu.

“E o premieră și pentru noi. Spre exemplu, este prima piesă pe care o pregătim și în variantă acustică”, a afirmat Ionuț. “Am lucrat cu multă plăcere si sperăm ca atmosfera pozitivă pe care am creat-o în studio va fi transmisă și ascultătorilor.”

Single-ul va fi susținut și de un videoclip, a cărui lansare urmează a fi anunțată pe pagina lor de facebook și care va fi realizat de către Alina Negoița și Ioana Mischie, echipa din spatele videoclipului piesei “The Mirror Can't Hear You”.

Yoon - Bounderies

Boundaries poate fi cumpărat de pe www.yoonmusic.com, alături de alte piese proprii.

Trending