Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Yngwie Malmsteen lansează un nou album

Chitaristul suedez Yngwie Malmsteen revine cu un nou album intitulat Spell Bound. Discul va fi lansat pe 5 decembrie prin intermediul casei de discuri Rising Force Records / Universal Music.
Yngwie Malmsteen

Yngwie Malmsteen

La doi ani de la apariția albumului Relentless, geniul chitarei electrice Yngwie Malmsteen revine cu un nou material discografic intitulat Spell Bound. Discul, cel de-al 19-lea din carieră, va fi lansat pe 5 decembrie prin intermediul casei de discuri Rising Force Records / Universal Music.

Yngwie Malmsteen

Yngwie Malmsteen

Solistul Tim "Ripper" Owens (ex-Judas Priest, ex-Iced Earth, Yngwie Malmsteen's Rising Force, HAIL), care colaborează cu celebrul chitarist suedez din 2008, nu a putut participa la înregistrarea noul disc din cauza programului încarcat, aristul fiind în turneu cu Dio Disciples.

În prezent artistul lucreză la autobiografia sa, descrisă ca fiind "singura poveste reala scrisă chiar de Malmsteen însuși". Cartea poartă numele Relentless și este programată spre lansare la începutul anului 2013. Fanii vor putea citi despre începuturile în muzica, pasiunea pentru mașinile Ferrari, familie și multe lucruri picante care vor fi date publicității pentru prima oară.

Trailerul de prezentare poate fi urmărit mai jos.

Citește mai multe despre Yngwie Malmsteen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney lucrează la un nou album

Paul McCartney a început înregistrările pentru un nou album. Producător va fi Ethan Johns iar Mark Ronson (Kings of Leon)...

Închide