Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

White Walls concertează în toată țara cu Fall Tour 2012

Înainte de lansarea celui de-al doilea album de studio, White Walls pornesc într-un turneu național ce se va desfășura până la sfârșitul anului și va include marile orașe ale țării. White Walls... Continuare »
afis white walls - fall tour 2012

Înainte de lansarea celui de-al doilea album de studio, White Walls pornesc într-un turneu național ce se va desfășura până la sfârșitul anului și va include marile orașe ale țării. White Walls a pregătit și concursuri online ce vor precede fiecare concert și va oferi ocazia fanilor să câștige materiale promo și piese de pe viitorul album.

White Walls în deschidere la Apocalyptica, 13 mai 2012

White Walls în deschidere la Apocalyptica, 13 mai 2012

Albumul de debut al trupei, Mad Man Circus, a apărut în octombrie 2010 la netlabelul Asiluum.com ca download gratuit şi a fost foarte bine primit de critici şi de publicul larg, primind recenzii favorabile şi din afara graniţelor.

White  Walls este  prima trupă din România care a ajuns până acum la  festivalul ProgPower Europe în Baarlo, Olanda. În această vară, trupa  a participat la festivaluri de renume din România precum B'EstFest și OST Fest, și pe perioada carierei a deschis concerte ale unor trupe de renume printre care Deftones, Messugah și Apocalyptica.

White Wall Fall Tour 2012

Constănțenii de la White Walls au cântat pe 26 octombrie și în Chaos Venue la petrecerea de Halloween - Rise of the Underground.

Turneul White Walls - Fall Tour 2012  este organizat de către Rock Events cu sprijinul MIG Management şi  Monster Energy România, White Walls fiind prima trupă autohtonă cu care colaborează brand-ul american.

Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Deftones, Rosemary - AUDIO

Deftones a lansat cel de-al treilea single de pe noul album, KOI NO YOKAN,care va fi lansat pe 13 noiembrie...

Închide