Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Viva la Vida de la Coldplay capătă ritmuri africane în remixul Rhythms Del Mundo - VIDEOCLIP

După remixul cu un twist cubanez al piesei Clocks, Rhythms Del Mundo revine cu o nouă reeditare al unui single Coldplay. Vida la Vida are un nou sound și un nou videoclip, disponibil vizionării mai jos.
Coldplay

Coldplay

După remixul cu un twist cubanez al piesei ClocksRhythms Del Mundo revine cu o nouă reeditare al unui single Coldplay. Vida la Vida are un nou sound și un nou videoclip, disponibil vizionării mai jos.

Coldplay

Coldplay

Rhythms del Mundo este un proiect non-profit care îmbină o distribuție all-star de muzicieni cubanezi, între care Ibrahim Ferrer si Omara Portuondo, dar și artiști din SUA, Marea Britanie și Irlanda, cum ar fi Dido, Arctic Monkeys, U2, Coldplay , Sting, Jack Johnson, Maroon 5, Franz Ferdinand sau Kaiser Chiefs. Un album de follow-up, Rhythms del Mundo Classics, a fost lansat în 2009. Acesta vine ca o continuare a activității ONG-ului Artists Project Earth, organizație ce militează pentru conșientizarea problemelor de mediu, strângând fonduri pentru diverse proiecte ce vin în sprijinul remedierii pagubelor provocate de catastrofele naturale. Prin includerea pe albumul Rhythms del Mundo, artiștii își fac publică susținerea pentru cauza umanitară a proiectului.

Urmăriți mai jos remix-ul realizat de Rhythms del Mundo pentru piesa Vida la Vida, dar și varianta cubaneză a piesei Clocks, lansată pe 6 martie, 2008.

Rhythms Del Mundo - Viva La Vida (Africa Mix feat. Coldplay)

Rhythms Del Mundo - Clocks

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stone Sour oferă fanilor spre ascultare un nou single, Influence of a Drowsy God - AUDIO

Influence of a Drowsy God , noul single Stone Sour poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasa...

Închide