Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Vița de Vie pregătește un turneu aniversar și un nou album, Acustic

S-au împlinit 15 ani de Vița de Vie și dacă după concertul acustic de la Opera Română știrea încă nu a ajuns la urechile tuturor, băieții pregătesc întăriri. Un turneu aniversar, ce va include 12 orașe, este pe cale să înceapă. Vezi orașele incluse și datele susținerii concertelor.
Vita de Vie - B’estfest 2012

Vita de Vie - B’estfest 2012

S-au împlinit 15 ani de Vița de Vie și dacă după concertul acustic de la Opera Română știrea încă nu a ajuns la urechile tuturor, băieții pregătesc întăriri. Un turneu aniversar, ce va include 12 orașe, este pe cale să înceapă. Se va păstra același ton acustic, mai cald și mai aproape de public, prezent constant în ultimele concerte ale trupei.

Vita de Vie - B’estfest 2012

Vita de Vie - B’estfest 2012

Noutățile nu se opresc, însă, doar la capitolul concerte. Vița de Vie s-a apucat de înregistrat un nou album, intitulat Acustic, despre care Adi Despot a povestit ceva mai multe într-un articol publicat pe mixtopia.ro.

”Într-un moment în care multe trupe se reorientează către single-uri, noi ne-am apucat de un album. Din punct de vedere financiar, producția unui album e echivalentă cu falimentul. Costă foarte mult, sunt multe melodii, multe ore de studio, captare, producție, mixaj, mastering, artwork, multiplicare etc.(...) Singurul lucru care încă vinde e live-ul, concertele. Ca să le ai, e suficient un single. (...)Extrem de jignitor pentru mohicanii care se închină Bunului Simț Muzical, însă până și ei știu că Bunul Simț Muzical e dușmanul de moarte al Bunului Simț Financiar. Sunt ca ziua și noaptea. Dar, ca multe alte lucruri din viața mea pe care nu le pot schimba, pentru că așa am fost învățat, asa am fost învățat să lucrez, la albume, nu la single-uri. Așa că ne-am apucat să înregistrăm albumul Acustic. Avem mult de muncă, multe instrumente, toate acustice, invitați etc.”

În ce privește turneul aniversar, dacă încă nu ați auzit variantele acustice ale unor melodii precum “Liber”, “Praf de stele” sau “Varză” , biletele s-au pus deja în vânzare. Mai jos este lista completă a orașelor în care se vor susține concerte, împreună cu locația și calendarul fiecărui eveniment.

1. Brasov (30 octombrie, Centrul Cultural Reduta)
2. Sibiu (3 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor)
3. Oradea (5 noiembrie, Teatru de Stat)
4. Cluj (6 Noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor)
5. Iasi (15 Noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor)
6. Suceava (16 Noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor)
7. Bacau (19 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor)
8. Galati ( 21 Noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor)
9. Targu-Mures (24 Noiembrie, Palatul Culturii)
10. Constanta (1 decembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor)
11. Craiova (10 decembrie, Teatrul National “Marin Sorescu”)
12. Bucuresti (20 decembrie, Turbohalle)

Citește mai multe despre Vita de Vie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
După lansarea TKOVCTRL, Pixels vor filma 2 clipuri și vor începe un turneu

Trupa Pixels dezvaluie planurile de viitor: 2 videoclipuri și piesa December printre urmatoarele single-uri. Formatia a cantat la Radio Guerrila...

Închide