Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Viața lui Amy Winehouse va fi subiectul unei piese de teatru

Moartea tragică a artistei Amy Winehouse a produs în lumea muzicii un gol de neînlocuit. Pentru prima oară de la acest nefericit eveniment se vor pune în lumină aspecte necunoscute ale vieții artistei într-o piesă intitulată Amy, ce va putea fi vizionată anul viitor pe scenele teatrelor din Danemarca.
Amy Winehouse

Amy Winehouse

Moartea tragică a artistei Amy Winehouse a produs în lumea muzicii un gol de neînlocuit. Pentru prima oară de la acest nefericit eveniment se vor pune în lumină aspecte necunoscute ale vieții artistei într-o piesă intitulată Amy, ce va putea fi vizionată  anul viitor pe scenele teatrelor din Danemarca.

Amy Winehouse

Amy Winehouse (Foto: www.facebook.com)

În anunțul privind realizarea piesei Amy, Danish Royal Theatre a declarat că se va putea observa ”acea presiune enormă care s-a pus pe umerii unei artiste la început de carieră și impactul unui public iubitor de senzațional, ce a vânat fiecare problemă din viața intimă a lui Amy”. Piesa a fost scrisă de un consorțiu de 11 persoane ce își spun "Det roede rum" , informațiile fiind culese din concertele susținute de Amy Winehouse, interviurile acordate, articolele din presă și aparițiile TV.

Amy va spune povestea carierei unui star, a drumului către faimă, precum și a decăderii provocate de băutură, droguri și relațiile nefaste ce i-au măcinat ultimii ani din viață. Piesa va putea fi vizionată pe scenele teatrelor din Copenhaga  începând cu 20 ianuarie 2013.

Amy Winehouse s-a stins din viață pe 23 iulie 2011.

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi lansează un nou album

Dupa o pauza de patru ani Bon Jovi va lansa in luna martie 2013 cel de-al 12-lea album intitulat What...

Închide