Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Vama lansează single-ul Să dansăm – AUDIO

Vama a anunțat pe pagina de Facebook că următorul single extras de pe albumul 2012 este Să dansăm. Acesta se va bucura foarte curând de un videoclip pe care trupa vrea să-l realizeze cu ajutorul fanilor.
VAMA

VAMA

Vama a anunțat pe pagina de Facebook că următorul single extras de pe albumul 2012 este Să dansăm (audio mai jos). Acesta se va bucura foarte curând de un videoclip pe care trupa vrea să-l realizeze cu ajutorul fanilor.

Pe scurt: luaţi o cameră foto, un telefon mobil, orice... Daţi drumul la muzică şi dansaţi. Urcaţi filmuleţul pe YouTube, apoi puneţi link-ul în aplicaţia Să dansăm, care va apărea azi pe pagina noastră de Facebook. Săptămîna viitoare vom posta toate clipurile primite în aplicaţie, se va vota, dăm şi premii, va fi mişto! Partea tare e că toţi cei care ne trimit filmuleţe cu ei dansând vor apărea în videoclip ;)”, este mesajul postat de trupă.

VAMA

VAMA (Foto: www.facebook.com)

Tudor Chirilă oferă și un exemplu de dans, publicând propria înregistrare pe Youtube. El apare dansând cu o mătură în mijlocul unui birou modern spațios, care aparent nu ar avea nevoie de curățenie. Fanii sunt așteptați să-și pună în aplicare propriile scenarii de dans. Se pare că cel mai mic voluntar are doar câteva luni, iar cel mai în vârstă dansator are 69 de ani. Materialele video se pot încărca în următoarea aplicație facebook.

VIDEO: Tudor Chirilă dansează demonstrativ

Până la apariția clipului am ascultat Vama în variantă acustică la Radio Guerrilla, luni pe 8 octombrie, trupa fiind  invitată la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Citește impresiile după cântarea VAMA și reascultă înregistarea.

Vama - Să dansăm

Citește mai multe despre Vama
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Asculta două piese de pe noul album KISS - AUDIO

Kiss a dat publicitatii doua piese, Long Way Down și All For The Love Of Rock & Roll, care pot...

Închide