Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Usher se deschide în noul clip Numb - VIDEOCLIP

Usher a lansat clipul noului single Numb, în care artistul e deschide și vorbește despre greutățile pe care le-a întâmpinat în ultimii ani.

Publicat

pe

Usher - Numb Video
Usher - Numb Video

În noul său videoclip Numb, Usher se deschide și vorbește despre greutățile pe care le-a întâmpinat în ultimii ani. Artistul dă dovadă de mult curaj și putere prin expunerea sa și ne arată elemente din viața sa care pe scenă nu sunt vizibile, dar care îl influențează.

Usher - Numb Video

Secvență clip Usher - Numb

Clipul, pe care îl puteți vedea mai jos, începe cu înregistrarea unui moment critic, când acesta, copleșit de cele petrecute în viața sa, nu a mai putut continua concertul din Berlin 2011, iar fanii au început să-l huiduie. Apoi îl vedem pe Usher la spital, amintind de ianuarie 2008, când s-a stins din viață tatăl sau în urma unui infarct. De asemenea, sunt prezentate și cadre cu el, tot la spital, de această dată lângă fosta sa soție. Aceasta trebuia să fie supusă unei operații estetice, dar inima sa a cedat, iar pentru a-i salva viața doctorii au fost nevoiți să apele la coma indusă.

În paralel, Usher este prezentat într-un cub de sticlă, unde realizează o coregrafie extrem de interesantă, demonstrând încâ o dată că este un dansator talentat și plin de imaginație. Clipul se sfârșește cu artistul care sparge unul dintre pereții cubului. Gestul are o semnificație importantă – aceea că Usher s-a eliberat de starea de amorțire și a depășit momentele grele.

Piesa Numb este al 4-lea single lansat de pe noul album intitulat Looking 4 Myself, lansat în această vară pe 8 iunie.

Usher - Numb

Trending