Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Usher se deschide în noul clip Numb - VIDEOCLIP

Usher a lansat clipul noului single Numb, în care artistul e deschide și vorbește despre greutățile pe care le-a întâmpinat în ultimii ani.
Usher - Numb Video

Secvență clip Usher - Numb

În noul său videoclip Numb, Usher se deschide și vorbește despre greutățile pe care le-a întâmpinat în ultimii ani. Artistul dă dovadă de mult curaj și putere prin expunerea sa și ne arată elemente din viața sa care pe scenă nu sunt vizibile, dar care îl influențează.

Usher - Numb Video

Secvență clip Usher - Numb

Clipul, pe care îl puteți vedea mai jos, începe cu înregistrarea unui moment critic, când acesta, copleșit de cele petrecute în viața sa, nu a mai putut continua concertul din Berlin 2011, iar fanii au început să-l huiduie. Apoi îl vedem pe Usher la spital, amintind de ianuarie 2008, când s-a stins din viață tatăl sau în urma unui infarct. De asemenea, sunt prezentate și cadre cu el, tot la spital, de această dată lângă fosta sa soție. Aceasta trebuia să fie supusă unei operații estetice, dar inima sa a cedat, iar pentru a-i salva viața doctorii au fost nevoiți să apele la coma indusă.

În paralel, Usher este prezentat într-un cub de sticlă, unde realizează o coregrafie extrem de interesantă, demonstrând încâ o dată că este un dansator talentat și plin de imaginație. Clipul se sfârșește cu artistul care sparge unul dintre pereții cubului. Gestul are o semnificație importantă – aceea că Usher s-a eliberat de starea de amorțire și a depășit momentele grele.

Piesa Numb este al 4-lea single lansat de pe noul album intitulat Looking 4 Myself, lansat în această vară pe 8 iunie.

Usher - Numb

Citește mai multe despre Usher
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bere Gratis transmite un mesaj umanitar prin piesa Mie îmi pasă de îngerii mei - VIDEO

“Mie imi pasă de îngerii mei” nu este doar noul single al trupei Bere Gratis, ci promovează, de asemenea, campania...

Închide