Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Urmărește noul clip Limp Bizkit, Pain (City Of Angels) - VIDEOCLIP

Pain (City Of Angels), noul videoclip lansat de Limp Bizkit poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasa de pe viitorul album, intitulat Stampede Of The Disco Elephants, care va iesi pe piata anul viitor.
Limp Bizkit

Limp Bizkit

Formația americană Limp Bizkit trece printr-o perioadă nu tocmai prolifică. După ce a renunțat la serviciile casei de discuri Interscope Records trupa a intrat în studio unde a început înregistrarea noului album intitulat Stampede Of The Disco Elephants.

Discul va fi lansat la începutul anului viitor la noul label, Cash Money Records (proprietatea raperului Lil Wayne), însă muzical Limp Bizkit a ajuns să semene cu Rihanna sau Eminem. Și asta o spunem după ce am urmărit noul videclip, Pain (City Of Angels), care poate fi găsit mai jos.

Limp Bizkit

Limp Bizkit

Pe lângă lucrul la cel de-al şaptelea material de studio din carieră, trupa pregăteşte şi partea a doua a EP-ului The Unquestionable Truth Part 1, lansat în 2005, despre care Fred Durst a declarat:

"Se întâmplă lucruri nebuneşti pe acest material la care lucrăm în paralel cu noul album. Este ca atunci când scapi din lesă şi dai frâu liber nebuniei."

Limp Bizkit - Pain (City Of Angels)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3 Doors Down oferă gratuit single-ul One Light – LYRIC VIDEO

Noul single 3 Doors Down, One Light, poate fi descărcat gratuit de pe site-ul trupei. Piesa se regăsește pe viitorul...

Închide