Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Urmărește noul clip Limp Bizkit, Pain (City Of Angels) - VIDEOCLIP

Pain (City Of Angels), noul videoclip lansat de Limp Bizkit poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasa de pe viitorul album, intitulat Stampede Of The Disco Elephants, care va iesi pe piata anul viitor.
Limp Bizkit

Limp Bizkit

Urmărește-ne pe

Formația americană Limp Bizkit trece printr-o perioadă nu tocmai prolifică. După ce a renunțat la serviciile casei de discuri Interscope Records trupa a intrat în studio unde a început înregistrarea noului album intitulat Stampede Of The Disco Elephants.

Discul va fi lansat la începutul anului viitor la noul label, Cash Money Records (proprietatea raperului Lil Wayne), însă muzical Limp Bizkit a ajuns să semene cu Rihanna sau Eminem. Și asta o spunem după ce am urmărit noul videclip, Pain (City Of Angels), care poate fi găsit mai jos.

Limp Bizkit

Limp Bizkit

Pe lângă lucrul la cel de-al şaptelea material de studio din carieră, trupa pregăteşte şi partea a doua a EP-ului The Unquestionable Truth Part 1, lansat în 2005, despre care Fred Durst a declarat:

"Se întâmplă lucruri nebuneşti pe acest material la care lucrăm în paralel cu noul album. Este ca atunci când scapi din lesă şi dai frâu liber nebuniei."

Limp Bizkit - Pain (City Of Angels)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3 Doors Down oferă gratuit single-ul One Light – LYRIC VIDEO

Noul single 3 Doors Down, One Light, poate fi descărcat gratuit de pe site-ul trupei. Piesa se regăsește pe viitorul...

Închide