Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Urmărește noul clip Kamelot: Sacrimony (Angel Of Afterlife) - VIDEOCLIP

Sacrimony (Angel Of Afterlife), primul clip extras al viitorului album de studio Kamelot, intitulat Silverthorn, poate fi urmarit pe mai jos. Discul va fi lansat pe 26 octombrie prin intermediul casei de discuri Steamhammer/SPV.
Kamelot

Kamelot

Sacrimony (Angel Of Afterlife), primul videoclip extras al viitorului album de studio Kamelot, intitulat Silverthorn, poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos. Cel de-al 10-lea album de studio al americanilor va fi lansat pe 26 octombrie prin intermediul casei de discuri Steamhammer/SPV.

Kamelot

Kamelot (Foto: www.facebook.com)

Silverthorn este primul album alături de noul solist, Tommy Karevik (ex-Seventh Wonder), acesta înlocuindul pe Roy Khan care a părăsit formația în luna aprilie 2011 din motive personale.

Tema discului este povestea unei fete, Jolee, din secolul al 19-lea care a fost omorâtă de frații ei gemeni. Deoarece provenea dintr-o familie bogată tragica întâmplare a fost ținută in secret. Artwork-ul discului o reprezintă pe Jolee, principalul personaj și ingerul vieți de apoi, care a devenit adult.

Kamelot: Sacrimony (Angel Of Afterlife)

Tracklist Silverthorn

01. Manus Dei
02. Sacrimony (Angel Of Afterlife) (feat. Elize Ryd & Alissa White-Gluz)
03. Ashes To Ashes
04. Torn
05. Song For Jolee
06. Veritas
07. My Confession
08. Silverthorn
09. Falling Like The Fahrenheit (feat. Elize Ryd)
10. Solitaire
11. Prodigal Son
- Part I: Funerale
- Part II: Burden of Shame (The Branding)
- Part III: The Journey (feat. Alissa White-Gluz)
12. Continuum

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Blunt se detașează de industria muzicală

James Blunt a anunțat recent că industria muzicală nu mai reprezintă pentru sine o prioritate. După 3 albume vândute în...

Închide