Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley - Noi doi si noapteaSmiley - Noi doi și noaptea Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO

Urmărește noul clip Billy Talent, Surprise Surprise - VIDEOCLIP

Surprise Surprise, noul clip lansat de grupul canadian Billy Talent poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasa de pe ultimul album, intitulat Dead Silence.
Billy Talent

Billy Talent │ FOTO: Dastin Rabin

Formația canadiană Billy Talent a lansat un nou clip, intitulat Surprise Surprise, pe care îl puteți urmări mai jos. Piesa este extrasă de pe ultimul material discografic, Dead Silence, ce a ieșit pe piață în luna septembrie prin intermediul casei de discuri Warner Bros. Records / Roadrunner.

Billy Talent

Billy Talent │ FOTO: Dastin Rabin www.facebook.com

Până acum, toate discurile semnate Billy Talent au purtat numele formației fiind pentru prima dată când materialul are un alt titlu. Cel de-al 4-lea material discografic are 14 melodii, a fost înregistrat în perioada noiembrie 2011 - iulie 2012 și este produs de liderul trupei, Ian D'Sa. Primul videoclip al albumului poartă numele Viking Death March și a fost lansat în luna iulie. Acesta a fost regizat de Michael Maxxis și David Hogan.

Billy Talent - Dead Silence

Tracklist Dead Silence

 1. Lonely Road To Absolution
 2. Viking Death March
 3. Surprise Surprise
 4. Running Across The Tracks
 5. Love Was Still Around
 6. Stand Up And Run
 7. Crooked Minds
 8. Man Alive!
 9. Hanging By A Thread
 10. Cure For The Enemy
 11. Don't Count On The Wicked
 12. Show Me The Way
 13. Swallowed Up By The Ocean
 14. Dead Silence

Billy Talent - Surprise Surprise

Citește mai multe despre Billy Talent
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aerosmith a lansat un nou single, Street Jesus - AUDIO

Aerosmith a prezentat fanilor noul single, intitulat Street Jesus, care poate fi ascultat mai jos. Piesa este extrasa de pe...

Închide