Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Urmărește concertul susținut de Muse la iTunes Festival - VIDEO

Muse a sustinut duminica, 30 septembrie, un concert la festivalul iTunes din Londra unde si-a promovat noul album de studio intitulat The 2nd Law. Concertul poate fi urmarit integral mai jos.

Publicat

pe

Muse
Muse │ FOTO: www.facebook.com

Concertul pe care formația britanică Muse l-a susținut pe 30 octombrie la festivalul iTunes din Londra poate fi urmărit integral mai jos. Evenimentul a promovat noul album de studio, intitulat The 2nd Law, care a fost lansat pe 1 octombrie prin intermediul casei de discuri Warner Bros.

Muse

Muse │ FOTO: www.facebook.com

Pentru cel de-al 6-lea disc din discorafie trupa a lucrat cu celebrul compozitor David Campbell, cunoscut pentru colaborarile sale cu Radiohead și U2. Artork-ul reprezintă o fotografie a creierului uman realizată de proiectul The Human Connectome Project. Imaginea evidențiează sinapsele și neuronii din creier ce procesează și transmit informațiile.

Recent, Matthew Bellamy și Dominic Howard au vorbit despre probleme grave pe care le-au avut cu basistul Chris Wolstenholme, acesta fiind dependent de alcool. Grupul a trecut printr-o perioadă foarte neplăcută când Matt și Dom au descoperit că Wolstenholme nu mai putea să-și controleze consumul de alcool. Cu toate că au fost 10 ani plini de greutăți, cei trei au rămas uniți și în final Wolstenholme a reușit să iasă din haosul în care se afla și să renască.

Setlist-ul concertului a fost urmarătorul:

  1. Supremacy
  2. Map of the Problematique
  3. Panic Station
  4. Resistance
  5. Supermassive Black Hole
  6. Animals
  7. Time is Running Out
  8. Save Me
  9. Madness
  10. Uprising
  11. Follow Me
  12. Plug In Baby
  13. Knights of Cydonia
  14. Encore:
  15. New Born
  16. Starlight
  17. Survival
Comentează

Trending