Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Urmărește concertul susținut de Muse la iTunes Festival - VIDEO

Muse a sustinut duminica, 30 septembrie, un concert la festivalul iTunes din Londra unde si-a promovat noul album de studio intitulat The 2nd Law. Concertul poate fi urmarit integral mai jos.
Muse

Muse

Concertul pe care formația britanică Muse l-a susținut pe 30 octombrie la festivalul iTunes din Londra poate fi urmărit integral mai jos. Evenimentul a promovat noul album de studio, intitulat The 2nd Law, care a fost lansat pe 1 octombrie prin intermediul casei de discuri Warner Bros.

Muse

Muse (Foto: www.facebook.com)

Pentru cel de-al 6-lea disc din discorafie trupa a lucrat cu celebrul compozitor David Campbell, cunoscut pentru colaborarile sale cu Radiohead și U2. Artork-ul reprezintă o fotografie a creierului uman realizată de proiectul The Human Connectome Project. Imaginea evidențiează sinapsele și neuronii din creier ce procesează și transmit informațiile.

Recent, Matthew Bellamy și Dominic Howard au vorbit despre probleme grave pe care le-au avut cu basistul Chris Wolstenholme, acesta fiind dependent de alcool. Grupul a trecut printr-o perioadă foarte neplăcută când Matt și Dom au descoperit că Wolstenholme nu mai putea să-și controleze consumul de alcool. Cu toate că au fost 10 ani plini de greutăți, cei trei au rămas uniți și în final Wolstenholme a reușit să iasă din haosul în care se afla și să renască.

Setlist-ul concertului a fost urmarătorul:

 1. Supremacy
 2. Map of the Problematique
 3. Panic Station
 4. Resistance
 5. Supermassive Black Hole
 6. Animals
 7. Time is Running Out
 8. Save Me
 9. Madness
 10. Uprising
 11. Follow Me
 12. Plug In Baby
 13. Knights of Cydonia
 14. Encore:
 15. New Born
 16. Starlight
 17. Survival

Citește mai multe despre Muse
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marina And The Diamonds ne învață: How To Be A Heartbreaker - VIDEOCLIP

Marina And The Diamonds ne învață cum să nu suferim în dragoste. Aceasta se distrează la dușuri cu 6 modele...

Închide