Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Up to Eleven, One Lion și Lady Raizah deschid concertul Jaya the Cat

Alături de Jaya The Cat vor concerta Up to Eleven și One Lion (Vlad Sfichi). Evenimentul are loc sâmbătă, 6 octombrie, la Atelierul de Producție și face parte din turneul de promovare a noului album lansat de trupă, The New International Sound Of Hedonism.

Publicat

pe

Jaya The Cat - Afiș concert București 2012
Jaya The Cat - Afiș concert București 2012

Alături de Jaya The Cat vor concerta Up to Eleven și One Lion (Vlad Sfichi). Evenimentul are loc sâmbătă, 6 octombrie, la Atelierul de Producție și face parte din turneul de promovare a noului album lansat de trupă, The New International Sound Of Hedonism. Detalii despre concert găsiți pe pagina din agendă.

Up To Eleven

Up To Eleven │ FOTO: www.facebook.com

Creaţiile originale ale formaţiei Up To Eleven poartă influenţe din grunge, metal şi alternativ. Trupa a participat la numeroase festivaluri: Dacorum Bike Fest, Pro Bikers, Academia de Rock, Global Battle Of The Bands. În 2009 aceasta a obţinut primul loc în competiţia Maximum Rock - Suport Pentru Underground. În 2010 băieţii au continuat concertele la festivalul Top T Buzău, conferinţă de presă Sonisphere, la Vama Veche, în finala Stufstock Newcomers.

Anul 2011 i-a găsit pe băieți cu un nou management și cu o pofta mare de cântat. Cu un sound bine legat și cu o prezență scenică antrenantă, cei de la Up To Eleven câștigă din ce în ce mai multă notorietate. Grupul a susținut o serie de concerte în compania unor trupe de referință ca: Luna Amară, Zob, Bere Gratis, Vița de Vie Alternosfera, Travka, Negura Bunget și Altar. În 2012 intră pe ultima sută de metrii, în vederea lansării primului material discografic, la care lucrează intensiv.

Lady Raizah

Lady Raizah │ FOTO: www.facebook.com

Lady Raizah (Dharma Creative) este singurul dj set invitat să performeze în deschidere la Gentalman. Are la activ nenumărate evenimente și turnee în zona de reggae, dar și DNB si Dubstep dintre care putem enumera Bong Ra, Inspector Dubplate, Jacky Murdera, Tony Anthem și mulți alții. Datorită spiritului creativ și plin de energie se face remarcată în scurt timp, fiind apreciată pentru sound-ul plin de combinații îndrăznețe ce oscilează între reggae, dancehall, dubstep și DNB.

Vlad Sfichi - 1Leu sau One Lion

Vlad Sfichi - 1Leu sau One Lion │ FOTO: www.facebook.com

Tânărul Vlad Sfichi, născut în 10 aprilie 1987 în Timișoara, este mult mai bine cunoscut după numele lui de artist, 1Leu sau One Lion. Originar din Anina (CS), Vlad şi-a lansat cariera de artist în 2008 şi în scurt timp a câştigat mulţi ascultători şi fani prin toată ţara, lansând 2 discuri pe internet și 2 videoclipuri realizate profesional de Sega (Frategrafia).

În cei aproape 4 ani de activitate, Vlad a realizat un album şi un EP, materiale care au ajuns bine cunoscute pe scena underground de reggae din ţară. Printre piesele cele mai apreciate se numără: Nu te lupta cu Babilonia, If You, Higher Meditation și Reggae Pur.

A colaborat de-a lungul timpului cu artiști români, din sfera reggae – Mr. Levy, Lady Helenne, hip-hop – Vikloth, Psycho Maat, Necenzurat, dar și cu artiști reggae internaționali – The OSGC (Suedia), Volodia (Franța), NRG_D (Bulgaria), Jahmmi Youth (Bulgaria).

Muzica reggae o fac pentru că mă reprezintă. O ascult din timpul liceului însă am început să fiu cu adevarat pasionat în 2005, cand m-am mutat în Timișoara. Rădacinile în muzică le moştenesc de la mama mea, care avea voce bună şi ştia să cânte la pian şi vioară. De roots reggae m-am îndrăgostit atunci când am simţit că se potriveşte cu firea mea şi cu aspiraţiile mele. Muzica roots reggae poate fi înţeleasă şi în alt sens decat afrocentric – ceea ce transmite e clar o alternativă la viaţa modernă, religie, politică, business şi modă, iluzii care credem că ne fac fericiţi” - Vlad Sfichi

 

Comentează

Trending