Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Unplugged Vița de Vie la MTV

Vița de Vie va susține un concert special acustic la MTV România, duminică 14 octombrie, începând cu ora 22:00.
Vița de Vie

Vița de Vie

Vița de Vie va susține un concert special acustic la MTV România, duminică 14 octombrie, începând cu ora 22:00. Fanii vor avea ocazia să asculte cele mai cunoscute piese ale trupei, nu doar în variantă unplugged, ci și reorchestrate.

Vița de Vie

Vița de Vie

În premieră formația va prezenta pe scenă o formulă nouă ce include mai mulți artiști și mai multe instrumente. În plus, solistul Adi Despot va sta de vorbă cu DJ Hefe despre un nou album pentru care artistul și-a luat un nou instrument, rar folosit în România - un banjo. Despot a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu „noul său copil” de care este foarte încântat. Să vedem dacă îl va aduce și în concertul de la MTV.

„My new baby! A ajuns la fix pentru a pune umarul la albumul acustic” - Adi Despot

„My new baby! A ajuns la fix pentru a pune umarul la albumul acustic” - Adi Despot

Înterviul va mai atinge subiecte precum spectacolele pe care urmează să le susțină trupa până la sfârșitul anului și, nu în ultimul rând, seria de videoclipuri pe care Vița de Vie le pregătește de lansare.

Seria concertelor acustice Vița de Vie a început anul acesta în martie, când trupa a sărbătorit 15 ani de activitate muzicală. Concertul aniversar de la Opera Română a fost un adevărat succes, la fel ca toate celelalte prestații din țară. Trupa s-a pregătit din greu pentru aceste concerte, chiar Adi Despot ne-a declarat că nu a fost deloc ușor să găsească versiunea acustică potrivită pentru fiecare piesă.

Citește mai multe despre Vita de Vie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gone Sovereign, noul clip lansat de Stone Sour - VIDEOCLIP

Noul album Stone Sour, intitulat House of Gold and Bones, va avea lansarea pe 23 octombrie in timp ce primul...

Închide