Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Un nou concert BZN la București

Trupa BZN revine pe scena Sălii Palatului la doar o lună de la ultimele 2 concerte. Evenimentul va avea loc pe 6 decembrie, oferind bucureștenilor oportunitatea de a intra în atmosfera sărbătorilor împreună cu Jan și Amy.
BZN concert de craciun la sala palatului

BZN Concert de Crăciun la Sala Palatului

Trupa BZN revine pe scena Sălii Palatului la doar o lună de la ultimele 2 concerte. Evenimentul va avea loc pe 6 decembrie, oferind bucureștenilor oportunitatea de a intra în atmosfera sărbătorilor împreună cu Jan și Amy.

BZN concert de craciun la sala palatului

Fanii nostalgici ai muzicii disco au avut parte pe 28 octombrie 2012 de 2 concerte emoționante susținute de trupa BZN. Olandezii au evoluat în fața a mii de spectatori, de vreme ce organizatorul Project Events a programat 2 recitaluri în aceeași zi, în urma cererii mari de bilete.

Pentru spectacolul din 6 decembrie, de la Sala Palatului, olandezii pregătesc un altfel de show, cu muzică tradițională de Crăciun, vestimentații pline de culoare, spectacol de lumini și decoruri în ton cu atmosfera sărbătorească. Din playlist nu vor lipsi piese specifice sărbatorilor de iarnă. Setlistul va conține, astfel, melodii precum Gingle BellsI'm Dreaming of a White Christmas și Let it Snow.

Prețurile biletelor pentru concertul BZN de Moș Nicolae oscilează între 50 și 300 lei. Mai multe detalii despre modalitățile de achiziționare a biletelor puteți afla de pe infomusic.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre BZN
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Serj Tankian va lansa un nou DVD - VIDEO

Serj Tankian (System of a Down) a sustinut pe 28 octombrie in Austria un concert simfonic intitulat Orca. Evenimentul a...

Închide