Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Un nou album Eminem în 2013 confirmat prin inscripția șepcilor de baseball comercializate de artist

Eminem va lansa în 2013 un nou album. Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul unor inscripții aplicate pe șepcile de baseball vândute de artist pe site-ul său.
Eminem

Eminem

Urmărește-ne pe

Eminem va lansa în 2013 un nou album. Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul unor inscripții aplicate pe șepcile de baseball vândute de artist pe site-ul său.

Eminem

Eminem

După zvonuri neconfirmate și diverse declarații ce nu ofereau prea multe detalii, lansarea unui nou album Eminem este  în sfârșit oficială. Data exactă nu se cunoaște încă, însă anul 2013 va aduce cu singurață cel de-al 8-lea material de studio al artistului. Informația a fost făcută publică prin inscripționarea tuturor anilor în care au fost lansate albume Eminem pe o ediție limitată de șepci de baseball, denumite Tribute Champ HatsAcestea pot fi cumpărate de pe site-ul www.eminem.shop.bravadousa.com la prețul de 30 de dolari.

Eminem Baseball Tribute Champ Hat - Home

Eminem Baseball Tribute Champ Hat - Home (Foto: eminem.shop.bravadousa.com)

Cu doi ani împliniți de la ultima lansare de album, nerăbdarea fanilor nu mai putea fi amânată. Deși mulți sperau ca până la sfârșitul lui 2012 să apară pe piață un nou material, vestea unei lansări confirmate în 2013 este cu siguranță binevenită.

Ultimul material discografic Eminem, intitulat Recovery, a fost lansat în 2010. Albumul s-a vândut în 740 de mii de copii în prima săptămână, debutând în topul Billboard pe prima poziție.

Citește mai multe despre Eminem
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzica trupei Nirvana va apărea într-un musical pe Broadway?

Se pare că Courtney Love vrea să ducă muzica celebrei trupe Nirvana pe scenele din Broadway. Planurile au fost dezvăluite...

Închide