Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Un album nou și un concept de promovare inedit de la Travka

Trakva lansează un nou album, intitulat Okean. Acesta va fi promovat printr-o campanie inedită în România, cu un concept ce încurajează oamenii la mai multă socializare și implicare în procesul de răspândire și împărtășire a muzicii.
Travka

Travka

Trakva lansează un nou album, intitulat Okean. Acesta va fi promovat printr-o campanie inedită în România, cu un concept ce încurajează oamenii la mai multă socializare și implicare în procesul de răspândire și împărtășire a muzicii.

Travka

Travka │ FOTO: www.facebook.com

Albumul OKEAN va fi editat în numai cinci exemplare. Albumele în ediție limitată vor fi înmânate separat în cinci orașe strategic alese ale României – București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Brașov. Astfel, Travka își provoacă publicul să interacționeze, să se cunoască și să transmită albumul din mână în mână. Mecanismul va fi unul simplu – caută, copiază conținutul de pe CD, dă mai departe. Întreaga călătorie va putea fi urmarită pe pagina oficială de facebook  a trupei, unde fanii vor avea posibilitatea de a localiza cel mai apropiat album și de a contribui printr-o experiență personală la această aventură.

Okean va conține câteva din piesele deja cunoscute publicului, dar și câteva piese noi. În această toamnă este programat și un turneu de promovare al albumului, însă nu se cunosc încă detalii privind calendarul concertelor ori locațiile alese.

Recent componența trupei Travka s-a modificat. Sorin Erhan a venit la bas în locul lui Mizdan.

Citește mai multe despre Travka
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aerosmith a lansat un nou clip, What Could Have Been Love - VIDEOCLIP

What Could Have Been Love, primul videoclip al noului album Aerosmith poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Intitulat Music...

Închide