Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Tudor Chirilă va fi procuror într-un thriller politic - VIDEO

Tudor Chirilă interpreteaza rolul unui procuror in “Blestamatii”, un thriller pentru care a filmat deja episodul pilot. In teatru, el va putea fi vazut intr-un spectacol tip monolog, in care va avea deopotriva rol de femeie si de barbat. Afla detalii pe InfoMusic.
Tudor Chirila, VAMA

Tudor Chirila, VAMA

Tudor Chirila, VAMA

Tudor Chirila, VAMA

În luna septembrie Tudor Chirilă a filmat în Grecia pentru o peliculă regizată de Yorgos Tsemberopoulos. Solistul VAMA a povestit în exclusivitate pentru InfoMusic că filmul va trata probleme actuale din societatea de la  Atena cu implicaţii puternice în viaţa de familie. Regizorul evidențiază în film "dificultatea de a trăi în Grecia de astăzi", după cum afirma într-un articol din presa greacă. Tudor joacă rolul unui răufăcător - șeful unei găști de spărgători - și nu are replici. Rolul principal îi aparține actorului Manolis Mavromatakis.

Solistul va putea fi văzut într-un viitor thriller politic intitulat “Blestemaţii”, pentru care a filmat deja episodul pilot. Tudor Chirilă interpretează în serial rolul unui procuror.

Totodată, Tudor le pregăteşte o surpriză fanilor  în teatru. De anul viitor el va putea fi văzut pe scenă, într-un monolog, în care va avea deopotrivă roluri de femeie şi de bărbat. Spectacolul este încă în faza de proiect. Tudor Chirilă nu ar fi la primul rol în travesti, el interpretând câteva secvențe și în piesa "O lume pe dos" de Iarina Demian.

VIDEO: Tudor Chirilă în piesa de teatru "O lume pe dos"

Pe plan muzical, solistul se află în plin turneu de promovare a celui mai recent album VAMA. Următorul concert în Bucureşti este programat pe 25 octombrie în Club Tribute. De ziua românilor din Kaprun (Austria), VAMA va susţine cu recital avându-i în deschidere pe cei de la Grimus.

Recent VAMA a cântat acustic în studioul postului de radio Guerrilla. În momentul de faţă, trupa își promovează piesa "Să dansăm", pentru care a invitat fanii să se filmeze în timp ce dansează, urmând ca imaginile selectate să fie montate în viitorul videoclip.

Citește mai multe despre Tudor Chirila
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la Tudor Chirilă

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chitaristul DJ Ashba - suntem pregătiți sa înregistrăm un nou album Guns N' Roses

Chitaristul trupei Guns N' Roses, DJ Ashba, a dezvaluit recent ca formatia are suficient material compus pentru a incepe inregistrarile...

Închide