Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Trooper pleacă în turneul Tari ca munții alături de Addiction și Wilder

Trooper se pregătește să susțină un turneu național aniversar intitulat Tari ca munții. Dar formația nu pleacă singură la drum, ci împreună cu cei de la Addiction și Wilder, care vor concerta în deschidere.
Trooper

Trooper

Trooper se pregătește să susțină un turneu național aniversar intitulat Tari ca munții. Dar formația nu pleacă singură la drum, ci împreună cu cei de la Addiction și Wilder, care vor concerta în deschidere.

Trooper

Trooper

Addiction este un grup de hard & heavy cu influențe progressive ce activează pe scena românească din 2008. În afară de Trooper, trupa a mai cântat în deschiderea unor nume importante precum Iris, Proconsul, Cargo, Vița de Vie, E.M.I.L. sau Alternosfera. În plus, anul acesta, Addiction a urcat pe scena festivalului OST Fest. De asemenea, grupul are în palmaresul său Marele Premiu la Festivalul Youth Rock Fest 2009, trofeul Teo Peter, în cadrul secţiunii rock a Festivalului Mamaia 2011, premiul de debut, acordat de Radio România în Decembrie 2010, pentru piesa Spune-mi Tu! și multe altele.

Nici formația Wilder nu stă rău la capitolul premii. Aceasta a câștigat în 2012 Rocklaureatul, competiţie iniţiată de Trooper, pentru a oferi un ajutor tinerilor artiști. Trupa a mai câștigat ediţia națională a Festivalului Imagine şi va reprezinta România la ediţia internaţională din Norvegia. Aflați de numai un an pe scena muzicii românești, cei de la Wilder vor să aducă un suflu nou în zona de metal, prin mixarea influenţelor metalcore cu progressive şi postgrundge.

Turneu național Trooper: Tari ca munțiiTurneu Trooper: Tari ca munții

27 octombrie - Ploiesti - Casa de cultura

02 noiembrie - Bucuresti - Chaos Club (fostul Jukebox Venue)

03 Noiembrie - Brasov - Rockstadt

10 Noiembrie - Constanta - Club Doors

23 Noiembrie - Iasi - Underground Pub

07 Decembrie - Galati - Zod!ar

08 Decembrie - Buzau - Cafeneaua Artistilor

15 Decembrie - Targoviste - TBA

Biletele pentru concertul din Bucureşti sunt deja puse în vânzare, la preţul de 20 lei. Acestea sunt disponibile online pe Biletoo.ro și în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor.

 

Citește mai multe despre Trooper
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loungerie II a lansat primul clip, Orașul - VIDEOCLIP

Cei de la Loungerie II au lansat primul videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Realizat pentru piesa Orașul,...

Închide