Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Trooper lansează ediția aniversară 10 ani a primului disc Trooper I

Trooper va relansa albumul de debut Trooper I cu ocazia aniversării a 10 ani de la apariție. Materialul din 2002 va fi reeditat prin casa de discuri A&A Records, care s-a implicat pentru prima dată într-un parteneriat privind realizarea unui album aniversar.
Trooper I - Ediție aniversară

Trooper I - Ediție aniversară

Trooper va relansa albumul de debut Trooper I cu ocazia aniversării a 10 ani de la apariție. Materialul din 2002 va fi reeditat prin casa de discuri A&A Records, care s-a implicat pentru prima dată într-un parteneriat privind realizarea unui album aniversar.

În 10 ani industria muzicală din România a trecut prin numeroase transformări. Ne bucurăm că astăzi aniversăm acest album printr-o reeditare alături de un label ce are un cuvânt de spus pe piaţa de profil”, a declarat solistul formației, Alin Dincă zis Coiotu'

Trooper I - Ediție aniversară

Trooper I - Ediție aniversară

 „Pentru A&A Records este o premieră să facă un parteneriat ce vizează editarea unui album  aniversar. Trooper a confirmat, în cei 10 ani trecuţi de la prima ediţie a materialului, că este o trupa în adevăratul sens al cuvântului. Suntem onoraţi să susţinem împreună mişcarea Rock din România.”, a mărturisit Andi Enache - Producător Executiv A&A Records.

Discul va fi editat pe CD în format digi-pack și va include, pe lângă cele 10 piese inițiale, un documentar despre realizarea materialului Trooper I. Acesta va fi distribuit la toate concertele formației din cadrul turneului național Tari ca munții.

Relansarea albumului va fi marcată de un concert aniversar, ce va avea loc pe 2 noiembrie în Chaos Club din București (fostul Jukebox Venue). Fanii din Capitală vor avea ocazia să urmăreasă înainte de spectacol documentarul despre album și un scurt metraj 3D, despre care trupa nu a vrut să dezvăluie prea multe.

 

Citește mai multe despre Trooper
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Suplimentare cu bilete fără loc la A Vision Of Mercury

Datorită solicitărilor numeroase pentru show-ul tribut Freddie Mercury, organizatorii au suplimentat cu bilete fără loc la prețul de 50 de...

Închide