Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Therion a lansat clipul piesei "Je N'al Besoin Que De Tendresse" - VIDEOCLIP

THERION a lansat clipul melodiei "Je N'al Besoin Que De Tendresse". Videoclipul încălzește atmosfera înaintea concertului din 19 octombrie de la Arenele Romane.
Therion 2010

Therion

Suedezii de la THERION, celebri în întreaga lume pentru metalul lor symphonic, au lansat clipul melodiei "Je N'al Besoin Que De Tendresse". Videoclipul poate fi urmărit pe InfoMusic în întâmpinarea concertului de pe 19 octombrie de la Arenele Romane.

Therion 2010

Therion

Melodia "Je N'al Besoin Que De Tendresse" este extrasă de pe cel mai nou album "Les Fleurs Du Mal". Discul va fi promovat în cadrul unui turneu ce cuprinde și Bucureștiul.
"Les Fleurs du Mal” a fost lansat oficial pe 28 septembrie 2012 și aniversează 25 de ani de activitate pentru formația suedeza. THERION a anunțat prin vocea lui Christofer Johnsson că va lua o pauză după turneul actual, intenționând să lucreze la o operă rock.

VIDEO THERION - Je N'al Besoin Que De Tendresse

Evenimentul THERION din Romania se va desfasura pe 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, într-un cort special amenajat și încălzit prin instalații de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock, iar în deschidere sunt invitate formațiile Antalgia și Elyose.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Therion
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Descarcă gratuit concertul Metallica: Toulouse, Franța 1984 cu Cliff Burton la bas

Metallica comemorează împlinirea a 26 de ani de când basistul Cliff Buron s-a stins din viață. Trupa oferă fanilor ocazia...

Închide