Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Therion a lansat clipul piesei "Je N'al Besoin Que De Tendresse" - VIDEOCLIP

THERION a lansat clipul melodiei "Je N'al Besoin Que De Tendresse". Videoclipul încălzește atmosfera înaintea concertului din 19 octombrie de la Arenele Romane.

Publicat

pe

Therion 2010
Therion 2010

Suedezii de la THERION, celebri în întreaga lume pentru metalul lor symphonic, au lansat clipul melodiei "Je N'al Besoin Que De Tendresse". Videoclipul poate fi urmărit pe InfoMusic în întâmpinarea concertului de pe 19 octombrie de la Arenele Romane.

Therion 2010

Therion

Melodia "Je N'al Besoin Que De Tendresse" este extrasă de pe cel mai nou album "Les Fleurs Du Mal". Discul va fi promovat în cadrul unui turneu ce cuprinde și Bucureștiul.
"Les Fleurs du Mal” a fost lansat oficial pe 28 septembrie 2012 și aniversează 25 de ani de activitate pentru formația suedeza. THERION a anunțat prin vocea lui Christofer Johnsson că va lua o pauză după turneul actual, intenționând să lucreze la o operă rock.

VIDEO THERION - Je N'al Besoin Que De Tendresse

Evenimentul THERION din Romania se va desfasura pe 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, într-un cort special amenajat și încălzit prin instalații de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock, iar în deschidere sunt invitate formațiile Antalgia și Elyose.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afis THERION 19 octombrie
Concerte vineri, 19 octombrie 2012

Therion

Loc
Arenele Romane

Trending