Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Who lanseaza un nou album live, Live At Hull

Pe 19 noiembrie celebra formatie The Who va lansa albumul Live At Hull. Materialul a fost inregistrat pe 15 februarie 1970 la doar o zi dupa ce trupa a inregistrat celebrul Live At Leeds.
The Who

The Who

Pe 19 noiembrie celebra formație The Who va lansa albumul Live At Hull care a fost înregistrat în urmă cu 40 de ani. Materialul este complet remasterizat deoarece varianta originală avea sunetul captat foarte prost mai ales părțile de bas realizate de Pete Townshend.

The Who

The Who (Foto: www.facebook.com)

Live At Hull a fost imprimat pe 15 februarie 1970 la doar o zi după ce trupa a înregistrat celebrul Live At Leeds, considerat cel mai bun album live al tuturor timpurilor. Live At Leeds ne arată o trupă cu adevărat revoluționara care a schimbat toate regulile hard rock-ului. Chiar și ascultătorii de muzică punk apreciau și respectau trupa The Who.

Recent casa de discuri Eagle Rock Entertainment a lansat un nou produs semnat The Who intitulat Live in Texas. DVD-ul conține concertul pe care trupa l-a susținut în Houston, Texas pe 20 noiembrie 1975 și are o duarată de aproximativ 117 minute. Imaginea este restaurată și remasterizată de catre vechiul colaborator al celebrei formatii, Jon Astley, iar lansarea a coincis cu ziua de nastere a lui John Entwistle care ar fi implinit 68 de ani pe 9 octombrie.

Tracklist Live At Hull

Disc 1

1. Heaven And Hell
2. I Can't Explain
3. Fortune Teller
4. Tattoo
5. Young Man Blues
6. Substitute
7. Happy Jack
8. I'm A Boy
9. A Quick One, While He's Away
10. Summertime Blues
11. Shakin' All Over
12. My Generation

Disc 2

1. Overture
2. It's A Boy
3. 1921
4. Amazing Journey
5. Sparks
6. Eyesight To The Blind (The Hawker)
7. Christmas
8. The Acid Queen
9. Pinball Wizard
10. Do You Think It's Alright?
11. Fiddle About
12. Tommy Can You Hear Me?
13. There's A Doctor
14. Go To The Mirror!
15. Smash The Mirror
16. Miracle Cure
17. Sally Simpson
18. I'm Free
19. Tommy's Holiday Camp
20. We're Not Gonna Take It

Citește mai multe despre The Who
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Low Deep T călătorește în timp în noul clip Casablanca - VIDEO

Low Deep T din Marea Britanie a filmat videoclipul celebrului hit Casablanca, în studiourile din Buftea și sub îndrumarea regizorului...

Închide