Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Rolling Stones a susținut primul concert după 5 ani - VIDEO

The Rolling Stones a susținut primul concert de reuniune, după o pauză de 5 ani. Trupa se pregătește să reia în forță show-urile și a început cu un spectacol secret la Paris.
The Rolling Stones Live Paris 2012

The Rolling Stones Live Paris 2012

The Rolling Stones a susținut primul concert de reuniune, după o pauză de 5 ani. Trupa se pregătește să reia în forță show-urile și a început cu un spectacol secret la Paris. Evenimentul a avut loc săptămâna trecută și numai 600 de fani au avut norocul să-i vadă în carne și oase pe celebrii rockeri. Mai jos puteți două înregistrări de la concert, una scurtă postată chiar pe canalul oficial al trupei și alta realizată de cineva un fan.

The Rolling Stones Live Paris 2012

The Rolling Stones Live Paris 2012

Formația a avut un setlist format din cele mai cunoscute hit-uri, precum Tumbling Dice, It’s Only Rock and Roll și Brown Sugar. De asemenea, publicul prezent a avut ocazia să asculte varianta live a noului single Doom And Gloom.

Cei de la The Rolling Stones nu au mai urcat pe scenă împreună din 2007, când au finalizat turneul Bigger Band. Dacă set-up-ul folosit atunci a fost impresionant, trupa pregătește ceva și mai bun pentru noul turneu ce aniversează 50 de ani de la apariția grupului. Să sperăm că și acest turneu al formației se va opri la București. Ar fi o experiență inedită să revedem The Rolling Stones într-un cadru mai primitor, cum este Arena Națională.

The Rolling Stones Live la Paris 2012

The Rolling Stones Live la Paris 2012

 

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gypsy punk la puterea Gogol Bordello pe un nou album în 2013

Trubadurii de la Gogol Bordello au anunțaț lansarea unui nou album în mai, 2013. Titlul provizoriu al noului material este...

Închide