Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

The Rasmus a lansat un clip misterios, Mysteria - VIDEOCLIP

Formatia finlandeză The Rasmus a lansat videoclipul piesei Mysteria care poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Piesa este extrasa de pe ultimul album de studio lansat pe 18 aprilie.
The Rasmus

The Rasmus

Mysteria, noul videoclip lansat de formața finlandeză The Rasmus poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe ultimul album de studio, self-titled, care a fost lansat pe 18 aprilie prin intermediul casei de discuri Universal Music Group.

The Rasmus

The Rasmus (Foto: www.facebook.com)

Discul, cel de-al 8-lea din discografie, vine după o pauză de patru ani, precedentul album Black Roses fiind lansat în 2008. CD-ul are un sound cu multe influențe electronice și este mult mai soft, comparativ cu albumele trecute.

Trupa înființată în 1994 în Helsinki și formată din Lauri Ylonen (voce), Eero Heinonen (bas), Pauli Rantasalmi (chitara), Aki Hakala (baterie) este una dintre cele mai de succes formații finlandeze, având vânzari de peste 4 milioane de discuri în întreaga lume. În cei 18 ani de activiate, The Rasmus a lansat 8 albume de studio, o compilație și 21 de single-uri. Au cucerit Europa în 2003, odată cu lansarea celui de-al cincilea material discografic, albumul Dead Letters, ce conține superhitul In the Shadows. De un succes foarte mare s-au bucurat și alte piese lansate de pe acest album, cum ar fi First Day of My Life sau Funeral Song.

The Rasmus - Mysteria

Tracklist The Rasmus

 1. Stranger
 2. I’m a Mess
 3. It’s Your Night
 4. Save Me Once Again
 5. Someone’s Gonna Light You Up
 6. End of the Story
 7. You Don’t See Me
 8. Somewhere
 9. Friends Don’t Do Like That
 10. Sky
 11. Mysteria (Bonus Track)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rage Against The Machine lansează box set-ul aniversar 20 de ani de la primul album - TRACKLIST

Rage Against The Machine sărbătorește 20 de ani de la apariția primului material discografic, motiv pentru care pregătește un box...

Închide