Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Rasmus a lansat un clip misterios, Mysteria - VIDEOCLIP

Formatia finlandeză The Rasmus a lansat videoclipul piesei Mysteria care poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Piesa este extrasa de pe ultimul album de studio lansat pe 18 aprilie.

Publicat

pe

The Rasmus
The Rasmus │ FOTO: www.facebook.com

Mysteria, noul videoclip lansat de formața finlandeză The Rasmus poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe ultimul album de studio, self-titled, care a fost lansat pe 18 aprilie prin intermediul casei de discuri Universal Music Group.

The Rasmus

The Rasmus │ FOTO: www.facebook.com

Discul, cel de-al 8-lea din discografie, vine după o pauză de patru ani, precedentul album Black Roses fiind lansat în 2008. CD-ul are un sound cu multe influențe electronice și este mult mai soft, comparativ cu albumele trecute.

Trupa înființată în 1994 în Helsinki și formată din Lauri Ylonen (voce), Eero Heinonen (bas), Pauli Rantasalmi (chitara), Aki Hakala (baterie) este una dintre cele mai de succes formații finlandeze, având vânzari de peste 4 milioane de discuri în întreaga lume. În cei 18 ani de activiate, The Rasmus a lansat 8 albume de studio, o compilație și 21 de single-uri. Au cucerit Europa în 2003, odată cu lansarea celui de-al cincilea material discografic, albumul Dead Letters, ce conține superhitul In the Shadows. De un succes foarte mare s-au bucurat și alte piese lansate de pe acest album, cum ar fi First Day of My Life sau Funeral Song.

The Rasmus - Mysteria

Tracklist The Rasmus

  1. Stranger
  2. I’m a Mess
  3. It’s Your Night
  4. Save Me Once Again
  5. Someone’s Gonna Light You Up
  6. End of the Story
  7. You Don’t See Me
  8. Somewhere
  9. Friends Don’t Do Like That
  10. Sky
  11. Mysteria (Bonus Track)

Trending