Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Cult lansează albumul Weapon of Choice - AUDIO

The Cult va lansa pe 16 noiembrie un album, intitulat Weapon of Choice , ce contine piese din in timpul sesiunilor de inregistrari pentru noul album Choice Of Weapon. Discul va fi disponibil doar prin intermediul retelei iTunes.
The Cult

The Cult

Legendara formație The Cult a lansat în luna mai cel de-al 9-lea album de studio intitulat Choice Of Weapon. Discul, primul după o pauă de cinci ani, este produs de celebrul Bob Rock, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Metallica, Aerosmith, Motley Crue, Bon Jovi, The Offspring și Chris Goss (Queens Of The Stone Age, U.N.K.L.E.).

The Cult

The Cult (Foto: www.facebook.com)

Iată ca începând cu 16 octombrie trupa ofera fanilor un album în format digital ce conține zece piese. Materialul poartă numele Weapon of Choice și a fost înregistrat în timpul sesiunilor pentru noul album dar piesele nefiind incluse până la urmă pe CD. Practic este o continuare a acestuia și ofera fanilor posibilitatea de a descoperi procesul compozițional pe care trupa îl depune atunci când compune un nou material. Weapon of Choice va fi disponibil doar prin intermediul retelei iTunes timp de două luni iar primul single, Twisted And Bleeding, poate fi ascultat mai jos.

Ian Astbury, solistul trupei, a declarat:

"Aceste melodii au propria lor personalitate și integritate. În multe feluri este un album diferit dață de Choice Of Weapon deoarece am fost în măsură să închidem ușile și să exploram un spațiul în care nu am fost de multă vreme".

The Cult a concertat anul acesta la festivalul Tuborg Green Fest powered by Rock the City care a avut loc în perioada 29 iunie - 1 iulie 2012 la complexul Romexpo din Bucuresti.

Tracklist Weapon of Choice

  1. Aurora
  2. Blackie
  3. The Bones
  4. Decado
  5. Elemental
  6. Gibraltar
  7. Twisted And Bleeding
  8. Militant
  9. Supreme
  10. Lucifer

Citește mai multe despre The Cult
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sebastian Bach are un nou chitarist

Fosta voce Skid Row, Sebastian Bach, a anuntat ca Jeff George, care a mai cantat cu solistul trupei Asking Alexandria,...

Închide