Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

The 2nd Law, al patrulea album Muse în vârful vânzărilor din UK

The 2nd Law este cel de-al patrulea cel mai bine vandut album in UK. Potrivit clasamentului publicat de UK Albums Chart pe 7 octombrie, Muse a reușit să vândă 108 mii unități în prima săptămână după lansarea albumului The 2nd Low.
Muse

Muse

În ciuda unei ultime săptămâni aglomerate în topurile din UK, cu single-uri noi din partea unor artiști precum Adele, One Direction sau Ellie Goulding, cel mai recent album Muse reușește să se plaseze din nou pe prima poziție. Acesta este cel de-al patrulea material consecutiv ce atinge această performanță, numărătoarea începând cu albumul Absolution, scos pe piață în 2003.

Muse

Muse (Foto: www.facebook.com)

Potrivit  clasamentului publicat de UK Albums Chart  pe 7 octombrie, Muse a reușit să vândă 108 mii unități în prima săptămână după lansarea albumului The 2nd Low, declasând albumul Babel al celor de la Mumford & Sons, ce se poziționează acum pe locul doi. Această modificare din clasament nu afectează, însă,  The Truth about Love, al lui P!nk, și Battle Born al celor de la The Killers, care râmân în continuare pe pozițiile trei și patru.

The 2nd Low este al patrulea album consecutiv ce ajunge pe poziția fruntașă în topul britanic, după Absolution (2003), Black Holes & Revelations (2006) și The Resistance (2009).

Albumul The 2nd Law a fost lansat pe data de 1 octombrie, fiind  produs de casa de discuri Warner Bros. Acesta este cel de-al șaselea material discografic al celor de la Muse, titlul albumului făcând referire la cea de-a doua lege a termodinamicii, citată și în piesa Unsustainable de pe noul album:

 ”Toate procesele naturale și tehnologice se comportă în așa fel încât disponibilitatea energiei rămase scade. În toate schimburile de energie, dacă energia nu pătrunde și nu părăsește un sistem izolat, entropia acelui sistem crește. Energia circulă continuu, trecând de la o stare concentrată la una dispersată, urmând a fi răspândită, risipită, și în final devenind inutilă. Noua Energie nu poate fi creată, iar energia de înaltă calitate este distrusă”

Citește mai multe despre MuseThe Killers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul clip Stereophonics - Violins and Tambourines este regizat de solist - VIDEOCLIP

Stereophonics a dezvăluit videoclipul piesei Violins and Tambourines, ce dă titlul noului material. Acesta a fost regizat chiar de solistul...

Închide