Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Take That lansează un nou album în 2013?

Se pare că cei de la Take That se vor reuni pentru a înregistra un nou album în 2013 și pentru a susține un turneu mondial grandios în 2014.
Take That

Take That

Se pare că cei de la Take That se vor reuni pentru a lansa un nou album în 2013. Potrivit publicației The Sun, grupul deja a avut prima întâlnire în urmă cu câteva săptămâni și vrea să pregătească un turneu mondial grandios pentru 2014.

Take That

Take That (Foto: www.facebook.com)

Recent, Gary Barlow a luat decizia de a părăsi juriul emisiunea X Factor, fiind nemulțumit de eliminarea din competiție a cântăreței Carolynne Pole, care făcea parte din echipa sa. O sursă anonimă a declarat că artistul vrea să se întoarcă la muzică și că este mulțumit că nu va mai participa la X Factor, emisiunea ce îl solicita 100%.

Dorința lui Gary Barlow de a reveni pe scenă cu Take That mocnește de ceva timp. Acesta a declarat în vară pentru BBC Radio 1 că speră să înregistreze un material nou cu formația și să plece într-un turneu de promovare.

Ulima oară grupul s-a reunit în formulă completă în 2010, când a lansat albumul Progress. Acesta a fost urmat de un turneu mondial în 2011 de mare succes. Apoi, membrii Take That au luat o pauză întrucât unii dintre ei au vrut să se ocupe și de proiectele solo, printre care și Robbie Williams. Artistul va lansa în noiembrie noul disc Take The Crown. Materialul este precedat de single-ul Candy, ce se bucură de un videoclip.

Cei de la Take That au fost prezenți la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, unde au interpretat piesa Rule The World (video mai jos).

Take That - Rule The World - Jocurile Olimpice 2012

 

Citește mai multe despre Take That
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Origin of Love - cea mai îndrăgită piesă de pe noul album Mika - VIDEO

Un sondaj realizat de Mika pe pagina sa de facebook a scos la iveală piesa cea mai îndrăgită de pe...

Închide