Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Street dance pe sound-ul anilor 60 în noul Jack White – I’m Shakin' – VIDEOCLIP

Jack White a dezvăluit un nou videoclip pentru piesa I’m Shakin'. Acesta îmbină elemente ale muzicii și dansului din perioada anilor 60-70 cu aspecte moderne.
Jack White - I'm Shakin' Video

Secvență clip Jack White - I'm Shakin'

Jack White a dezvăluit un nou videoclip pentru piesa I’m Shakin', pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta îmbină elemente ale muzicii și dansului din perioada anilor 60-70 cu aspecte moderne.

Jack  White - I'm Shakin' Video

Secvență clip Jack White - I'm Shakin'

După culorile electrizante și fluorescente din Freedom 21, artistul se axează pe o singură culoare – albastru. Luminile, hainele, aproape totul este un joc de nuanțe albastre.

În clipul regizat de Dori Oskowitz, White este prezentat într-un hangar alături de trupa sa, unde se „duelează” cu propriile dubluri. În paralel, un dansator de street dance face popping și loking pe ritmurile piesei. Stilurile de dans fac parte din categoria funk styles, apărute în perioada anilor 60-70. Deoarece acestea au evoluta constant, acestea păstrează bazele trecutului pe care le îmbină cu elementele prezentului. Același lucru se întâmplă și în piesa lui Jack White. Fiind un cover după Little Willie John, ritmurile ne aduc aminte de muzica anilor 60-70, dar în adaptarea sa, artistul introduce niște influențe moderne și rezultă un sound nou, inedit.

I’m Shakin' este noul single extras de pe albumul solo de debut Blunderbuss. Acesta va fi lansat pe 30 octombrie, inclusiv pe vinil, variantă ce va include B-side-ul Blues on Two Trees.

Jack White – I’m Shakin'

Citește mai multe despre Jack White
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul lui ANDREA BOCELLI se mută la Romexpo la o nouă dată

Primul concert al lui Andrea Bocelli in Romania se muta la Romexpo pe data de 25 mai 2013. Vezi explicatia...

Închide