Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Stone Sour oferă fanilor spre ascultare un nou single, Influence of a Drowsy God - AUDIO

Influence of a Drowsy God , noul single Stone Sour poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasa de pe noul album House of Gold and Bones care va fi lansat pe 23 octombrie.

Publicat

pe

Stone Sour
Stone Sour │ FOTO: www.facebook.com

La doar câteva zile de la apariția primul videoclip, Gone Sovereign, formația americană Stone Sour oferă fanilor un nou single de pe viitorul album intitulat House of Gold and Bones. Discul va avea lansarea pe 23 octombrie prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records iar noua piesă poartă numele Influence of a Drowsy God și poate fi ascultată mai jos.

Stone Sour

Stone Sour │ FOTO: www.facebook.com

Pentru cel de-al 4-lea album formația a lucrat cu producătorul David Bottrill, cunoscut pentru colaborarile sale cu Tool, Muse sau Staind, în studioul Sound Farm Studios. Liderul grupului, Corey Taylor, a declarat recent că Johny Chow este noul basist, acesta înlocuindu-l pe Shawn Economaki care a părăsit trupa chiar înaintea sesiunilor de înregistrare. Drept urmare pentru finalizarea discului părțile de bas au fost realizate de celebrul Rachel Bolan de la Skid Row.

Stone Sour - Influence of a Drowsy God

Tracklist House of Gold & Bones - Part 1

  1. Gone Sovereign
  2. Absolute Zero
  3. A Rumor Of Skin
  4. The Travellers Part 1
  5. Tired
  6. RU486
  7. My Name Is Allen
  8. Taciturn
  9. Influence Of A Drowsy God
  10. The Travellers Part 2
  11. Last Of The Real
Comentează

Trending