Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Stone Sour oferă fanilor spre ascultare un nou single, Influence of a Drowsy God - AUDIO

Influence of a Drowsy God , noul single Stone Sour poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasa de pe noul album House of Gold and Bones care va fi lansat pe 23 octombrie.
Stone Sour

Stone Sour

La doar câteva zile de la apariția primul videoclip, Gone Sovereign, formația americană Stone Sour oferă fanilor un nou single de pe viitorul album intitulat House of Gold and Bones. Discul va avea lansarea pe 23 octombrie prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records iar noua piesă poartă numele Influence of a Drowsy God și poate fi ascultată mai jos.

Stone Sour

Stone Sour (Foto: www.facebook.com)

Pentru cel de-al 4-lea album formația a lucrat cu producătorul David Bottrill, cunoscut pentru colaborarile sale cu Tool, Muse sau Staind, în studioul Sound Farm Studios. Liderul grupului, Corey Taylor, a declarat recent că Johny Chow este noul basist, acesta înlocuindu-l pe Shawn Economaki care a părăsit trupa chiar înaintea sesiunilor de înregistrare. Drept urmare pentru finalizarea discului părțile de bas au fost realizate de celebrul Rachel Bolan de la Skid Row.

Stone Sour - Influence of a Drowsy God

Tracklist House of Gold & Bones - Part 1

 1. Gone Sovereign
 2. Absolute Zero
 3. A Rumor Of Skin
 4. The Travellers Part 1
 5. Tired
 6. RU486
 7. My Name Is Allen
 8. Taciturn
 9. Influence Of A Drowsy God
 10. The Travellers Part 2
 11. Last Of The Real

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
BZN va susține un nou concert în România

Trupa BZN va susține un nou concert în România pe 2 decembrie 2012, locația aleasă fiind Sala Sporturilor din Constanța....

Închide