Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ștefan Hrușcă concertează la Sala Palatului și prezintă un album nou de colinde

Așa cum obișnuiește în fiecare an, Ștefan Hrușcă vine în România pentru a concerta cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun. Artistul va cânta pe 20 decembrie, la Sala Palatului din București, începând de la 19.30.
Ștefa Hrușcă - Afiș Concert Sala Palatului 2012

Ștefa Hrușcă - Afiș Concert Sala Palatului 2012

Urmărește-ne pe

Așa cum obișnuiește în fiecare an, Ștefan Hrușcă vine în România pentru a concerta cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun. Numit de poetul George Tarnea Dascălul de colinde, artistul va cânta pe 20 decembrie, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19.30.

Ștefan Hrușcă în concert, 2011

Ștefan Hrușcă în concert, 2011

În acest an, invitat special în spectacol este Corul Național de Cameră Madrigal, un simbol al interpretării corale românești, care în 1968 a înregistrat primul disc românesc de colinde.

Concertul de Crăciun nu este un concert oarecare. Este o legătură sufletească și spirituală care se naște prin colind între mine și public, deoarece colindul este un cântec de stare, pe care nu poți să-l cânți oriunde, oricând și oricum. Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind”, a mărturisit Ștefan Hrușcă.

În plus, artistul pregătește lansarea unui nou album de colinde, intitula La mijlocu’ cerului. Prin acest materia artistul vrea să ofere publicului tot ce este mai bun și adevărat în cântecul românesc și în același timp să amintească de tradițiile și valorile autentice ce trebuie prețuite. Piesele de pe material vor fi interpretate în concertul de la București, care va fi urmat de un turneu național.

Bilete la concertul Ștefan Hrușcă

Biletele sunt împărțite în următoarele categorii:

  • Categoria III – 50 de lei
  • Categoria II – 100 de lei
  • Categoria I – 150 de lei
  • Categoria VIP – 200 de lei

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, în oficiile Poștei Române semnalizate bilete.ro și online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro si in magazinele partenere.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ștefan Hrușcă
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Kid Rock, Let's Ride - AUDIO

Kid Rock va lansa pe 19 noiembrie un nou album de studio intitulat Rebel Soul. Primul single de promovare, piesa...

Închide