Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Status Quo: Despre România știm doar cât de corupt a fost Ceaușescu - INTERVIU

Membrii Status Quo au declarat într-un scurt interviu pentru InfoMusic că singurul lucru pe care l-au auzit în Anglia despre România a fost Ceaușescu.

Publicat

pe

Status Quo
Status Quo

Cu puțin timp înainte de a veni în România pentru a susține un concert mult așteptat la Sala Palatului, cei de la Status Quo ne-au oferit un scurt interviu. Discuția a cuprins și tema primul film la care lucrează trupa. Pelicula va aduce în prim plan problema traficului de organe.

Status Quo

Status Quo

Intitulat Bula Quo,  filmul de acțiune este inspirat de personajul James Bond. Despre peliculă mai știm că se filmează în Fiji și că din echipa de actori fac parte comedienii Jon Lovitz și Craig. Grupul a mai precizat că va înregistra un album nou cu piesele ce compun coloana sonoră a filmului. Materialul va fi lansat în 2013.

 „Scenariul de bază al acestui film vorbește despre traficul de organe umane. Când descoperim astfel de lucruri, ne implicăm”, a declarat Status Quo.

Deși trupa nu va fi la prima vizită în România, membrii Status Quo nu știu prea lucruri despre țara noastră. Ei știu doar că am avut un conducător tiran și corupt pe care îl chema Ceaușescu.

Singurul lucru pe care l-am auzit în Anglia despre România este Ceaușescu [Chowchesku] - cât de corupt a fost și că avea multe palate”, mărturisește un membru al trupei.

Pe 17 octombrie la Sala Palatului vom avea ocazia să vedem în concert o trupă legendară, care a reușit să creeze propriul stil muzical – boogie rock. Deși au trecut peste 40 de ani în care au avut loc atâtea schimbări în muzică, Status Quo a vrut mereu să-și păstreze identitatea muzicală și, după cum ne-a și declarat formația – Status Quo este încă Status Quo.

Cariera Status Quo cuprinde 29 de albume de studio, 4 albume live, 7 compilaii și 77 de single-uri, numărul total de vânzări depășind 120 milioane de unități. Status Quo a staționat 415 săptămâni în clasamentele britanice, fiind trupa cu cele mai multe albume prezente în British Albums Chart după The Rolling Stones.  Până la concert vă invităm să vedeți o înregistrare din 1995 cu trupa cântând la Brașov, în cadrul Festivalului Cerbul de Aur. Deși nu este de foarte bună calitate, video-ul trezește cu siguranță nostalgii.

Biletele la concertul de la Sala Palatului sunt disponibile online pe www.Myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzică, librăria Mihai Eminescu şi la casieria Sălii Palatului la următoarele preţuri: 95, 160, 225, 285 şi 365 lei în funcţie de distanţă faţă de scenă.

Status Quo live la Brașov 1995

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Status Quo in Romania
Concerte miercuri, 17 octombrie 2012

Status Quo

Loc
Sala Palatului

Trending