Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Solista Anette Olzon a părăsit formația Nightwish

Formatia finlandeza Nightwish a anuntat ca s-a desprtit de solista Anette Olzon. Artista, in varsta de 41 de ani, a lansat alături de trupa albumele Dark Passion Play (2007) și Imaginaerum (2011).
Nightwish

Nightwish

Formația finlandeză Nightwish a anunțat că s-a despărțit de solista Anette Olzon. Artista, în vârstă de 41 de ani, a cântat alături de Nightwish în perioada 2007 - 2012 și a lansat alături de trupă două albume: Dark Passion Play (2007) și Imaginaerum (2011).

Nightwish

Nightwish

Trupa a declarat:

"Un alt capitol al poveștii Nightwish se încheie. Am decis ca fiecare să meargă pe propriul drum iar decizia a fost luată de comun acord spre binele tuturor. In ultimul timp era foarte clar că direcția muzicală și nevoile trupei nu mai erau o prioritate, iar acest lucru a dus la o diviziune iremediabila. Pe viitor Nightwish nu va anula niciun concert programat așa ca am apelat la solista Floor Jansen (ex-After Forever, Revamp) care ne va ajuta să încheiem turneul Imaginaerum. Suntem optimiști și dedicați acestei călătorii pe care o vom duce la bun sfârșit. Sumtem convinși că prin decizia noastră toți vom avea de câștigat și suntem extrem de mândri de cele două albume pe care le-am realizat împreună".

Albumul Imaginaerum, lansat pe 2 decembrie în Europa şi pe 10 ianuarie în Statele Unite, s-a vândut în peste 10.000 de unităţi, în prima săptămână în timp ce în Finalanda discul s-a vândut în prima zi de la lansare în peste 50.000 de unități.

Nightwish este a treia trupa finlandeză cu cele mai multe discuri vândute pe plan local, peste 900.000, în timp ce la nivel mondial este prima formație finlandeză care a depășit 8 milioane de discuri și a primit mai mult de 60 de discuri de aur și platină.

Citește mai multe despre Floor JansenNightwish
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jared Followill (Kings Of Leon) s-a căsătorit

Jared Followill, ultimul burlac al trupei Kings Of Leon a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu iubita, modelul...

Închide