Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Smiley, Alex Velea și Don Baxter visează Cai verzi pe pereți - VIDEOCLIP

Smiley, Alex Velea și Don Baxter au lansat clipul mult așteptat pentru piesa Cai verzi pe pereți. Acesta ne aduce aminte de inocența copilăriei și frumusețea perioadei în care suntem mai sinceri, mai deschiși și mai uniți cu ceilalți.
Cai verzi pe pereți

Cai verzi pe pereți

Smiley, Alex Velea și Don Baxter au lansat clipul mult așteptat pentru piesa Cai verzi pe pereți, pe care îl puteți vedea mai jos. Videoclipul, în regia lui Iulian Moga, ne aduce aminte de inocența copilăriei și frumusețea perioadei în care suntem mai sinceri, mai deschiși și mai uniți unii cu ceilalți.

Cai verzi pe pereți

Cai verzi pe pereți (Foto: www.facebook.com)

Sound-ul vesel vrea să evidențieze simplitatea fericirii. Smiley, Alex și Don Baxter ne aduc aminte de celebra vorbă „Visez cai verzi pe pereți”, care este  folosită cu o tentă negativă . În piesă, băieții îi dau un sens pozitiv și invită lumea să aibă curajul să viseze mai des, așa cum o făceau când erau mici.

Piesa reprezintă primul extras de pe un viitor material pe care cei 3 îl vor lansa la începutul anului viitor.

Odată cu lansarea piesei, Smiley, Alex Velea, Don Baxter și echipa de la Hahaha Production au realizat un adevărat concept – Cai Verzi pe pereți – pentru care au realizat o adevărată poveste ce poate fi citită mai jos și un concurs despre care aflați mai multe pe site-ulwww.caiiverzi.ro.

Povestea Regatului Cailor Verzi

Au fost odată ca niciodată trei crai HaHaHa: Craiul Zâmbăreţ, Craiul Yamasha şi Craiul... Baxter.  Erau diferiţi, însă prieteni buni. Şi aveau o pasiune în comun: muzica.

Tot întâlnindu-se pe la studio, s-au luat cu vorba şi uite-aşa au realizat că erau toţi datori la stat şi s-au trezit cântând în cor "Am bani de dat". Anii au trecut, ei au crescut, însă datoriile nu au dispărut. Văzând una ca asta, Craiul Yamasha a propus ca mai bine să cânte despre "cai verzi pe pereţi". Unindu-şi puterile, au întemeiat Regatul Cailor Verzi, pentru cei dornici să zâmbească mereu şi să viseze cu ochii deschişi.

Atunci Craiul Zâmbăreţ a zis:

- Ştiu cum facem! În regatul nostru, oricine va putea să-şi aleagă calul verde preferat şi să-l personalizeze după bunul plac.

Şi cum fiecare cal verde reprezintă un ideal, ca să ne demonstreze că nu se joacă doar, cei care intră în regat se vor angaja că vor îngriji şi se vor mândri cu al lor cal, punându-l pe peretele paginii personale de Facebook. Pentru curajul lor, o să-i răsplătim, apoi, aşa cum se cuvine, în văzul tuturor.

- Dacă poţi visa înseamnă că poţi să-ţi transformi visul în realitate. Nu e uşor, dar se poate, dacă-ţi păstrezi speranţa şi lupţi cu adevărat, a spus Craiul Yamasha.

- Uneori ne place să ne complicăm singuri existenţa, alergând după lucruri care ne fac să ne credem mai puternici. Iar în această fugă uităm să mai visăm sau să ne mai jucăm, a adăugat Craiul Baxter.

Dupa ce s-au înţeles, au plecat să cutreiere lumea şi să vestească tuturor despre noul lor proiect comun: "Cai verzi pe pereţi". Şi au mers ei ce au mers, cale de multe zile, călare pe trei cai verzi aleşi pe sprânceană, dupa virtuţile fiecărui crai în parte. Primul popas: Piaţa Mare din Sibiu, unde au fost întâmpinaţi regeşte, cu ropote de aplauze. Cei trei crai nu s-au oprit aici. Odată întorşi acasă, au trimis un sol după amicul lor, Iulian Moga, chemându-l la curte să-i ajute. Iulian s-a dat de trei ori peste cap şi a venit numaidecât.

Aşa a luat nşstere videoclipul "Cai verzi pe pereţi", pentru care întreaga echipă de filmare a bătut Bucureştiul în lung şi-n lat în căutare de copii, întrucât, se ştie, nimeni nu visează mai mult şi mai frumos decât cei mici. Iar de atunci, a rămas decretat în documentele oficiale: caii nu mai sunt albi, negri sau maro, sunt toţi verzi.

Şi-am încălecat pe-o şa şi v-am spus povestea aşa. HaHaHa!!

Smiley, Alex Velea și Don Baxter - Cai verzi pe pereți

Citește mai multe despre Alex VeleaSmiley
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Who lanseaza un nou album live, Live At Hull

Pe 19 noiembrie celebra formatie The Who va lansa albumul Live At Hull. Materialul a fost inregistrat pe 15 februarie...

Închide