Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Skunk Anansie a lansat clipul I Hope You Get To Meet Your Hero - VIDEOCLIP

Skunk Anansie a lansat clipul I Hope You Get To Meet Your Hero, piesa preferată a formației de pe noul album Black Traffic. Single-ul va disponibil în luna noiembrie.
Skunk Anansie - I Hope You Get To Meet Your Hero Video

Secvență clip Skunk Anansie - I Hope You Get To Meet Your Hero

Skunk Anansie a lansat un nou clip pe care îl puteți viziona mai jos. Acesta a fost realizat pentru single-ul I Hope You Get To Meet Your Hero, piesa preferată a formației de pe albumul Black Traffic. Single-ul va fi disponibil începând cu luna noiembrie.

Skunk Anansie - I Hope You Get To Meet Your Hero Video

Secvență clip Skunk Anansie - I Hope You Get To Meet Your Hero

Videoclipul, regizat de Sing J Lee și produs de Loran Dunn, este unul de imagine în care solista trupei reușește prin gestică și mimică să fie extrem de expresivă. În clip mai apare un un cuplu de dansatori care poartă costumații ce ne aduc aminte de celebrii luptători ninja. Secvențele cu ei dansând se întrepătrund cu cele cu membrii formației. Cadrele filmate în slow motion accentuează atât mișcările, cât și anumite părți muzicale ale piesei.

„Cântecul vorbește despre pericolul de a pune pe un piedestal oamenii pe care îi iubim. Ne-a plăcut în mod special să lucrăm din nou cu Wil Malone (Adele, The Verve, Take That) care s-a ocupat de aranjamentul piesei. Abia așteptăm să cântăm melodia în concert, va fi bestial!”, a declarat Skunk Anansie.

Single-ul este extras de pe noul materialul Black Traffic, pe care formația l-a lansat în luna septembrie. Este al 5-lea disc semnat Skunk Anasie și în același timp primul album apărut la propria casă de discuri.

”De foarte mult ne dorim să fim stăpâni pe destinele noastre. Suntem foarte încrezători în viitorului lui Skunk Anansie. Black Traffic este albumul meu preferat. Ne-am întors și ne bucurăm de fiecare minut”, a precizat solista grupului Skin.

Skunk Anansie - I Hope You Get To Meet Your Hero

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Skunk Anansie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica oferă spre download gratuit un nou concert

Metallica ofera fanilor spre download gratuit inregistrarea concertului din 1994 din cadrul turneului Summer Shit Tour. Acesta se poate descarca...

Închide