Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Single nou Geoff Tate (ex-Queensryche) - Take A Bullet - AUDIO

Take A Bullet, noul single Geoff Tate poate fi ascultat mai jos. Melodia este extrasa de pe albumul intitulat Kings & Thieve care va fi lansat pe 6 noiembrie.
Geoff Tate

Geoff Tate

Fostul solist Queensryche, Geoff Tate în vârsta de 53 de ani, a lansat un nou single, Take A Bullet, extras de pe albumul secund intitulat Kings & Thieve. Discul va ajunge pe rafturile magazinelor de specialitate începând cu 6 noiembrie iar piesa poate fi ascultată pe InfoMusic mai jos.

Geoff Tate

Geoff Tate

Geoff Tate este unul dintre cei mai buni și respectați soliști din istoria hard rock și heavy metal. A vândut peste 20 de milioane de albume, a primit patru nominalizări la premiile Grammy iar primul album solo a fost lansat în iunie 2002. Kings & Thieve va fi promovat printr-un turneu care va incepe la jumătatea lunii viitoare iar șapte concerte vor fi în compania celebrului Alice Cooper.

Deși viitorul Queensryche este încă incert chitaristul Michael Wilton, basistul Eddie Jackson și bateristul Scott Rockenfield l-au prezentat deja pe Todd La Torre de la Crimson Glory drept noul solist al trupei. Formația a lansat ultimul album de studio, intitulat Dedicated to Chaos, în luna iunie 2011.

Geoff Tate - Take A Bullet

Tracklist Kings & Thieve

 1. She Slipped Away
 2. Take A Bullet
 3. In The Dirt
 4. Say U Luv It
 5. The Way I Roll
 6. Tomorrow
 7. Evil
 8. Dark Money
 9. These Glory Days
 10. Change
 11. Waiting

Citește mai multe despre Geoff TateQueensryche
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou de la Madness – Never Knew Your Name - VIDEO

Madness a lansat în premieră la radio Qui FM din Franța noul single Never Knew Your Name, pe care îl...

Închide