Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Serj Tankian va lansa un nou DVD - VIDEO

Serj Tankian (System of a Down) a sustinut pe 28 octombrie in Austria un concert simfonic intitulat Orca. Evenimentul a fost înregistrat pentru a fi lansat anul viitor pe DVD, celebrul artist fiind acompaniat de orchestra Das Karussell Orchestra si membri Bruckner Orchester.

Publicat

pe

Serj Tankian
Serj Tankian │ FOTO: www.facebook.com

Solistul, compozitorul și multi-instrumentistul Serj Tankian (System of a Down) a susținut pe 28 octombrie în Linz, Austria un concert simfonic intitulat Orca. Evenimentul a fost înregistrat pentru a fi lansat anul viitor pe DVD, celebrul artist fiind acompaniat de orchestra Das Karussell Orchestra și membri Bruckner Orchester. Câteva filmari de la acest concert pot fi urmărite mai jos.

Serj Tankian

Serj Tankian │ FOTO: www.facebook.com

Artistul a declarat:

"Mulți dintre voi cunosc munca mea alături de System Of A Down dar și albumele solo. Am reorchestrat unele dintre compozițiile mele, ca Elect The Dead Symphony, pentru a putea fi interpretate in varianta simfonica, Orca fiind primul act din cele patru simfonii pe care le-am compus. Am hotărât să îmi numesc acest nou proiect așa pentru că orcile sunt ca delfinii dar cu tendințe mai întunecate. Văd această dihotomie ca pe o metaforă unică pentru umanitate."

Ultimul album de studio Serj Tankian poartă numele Harakiri și a fost lansat în luna iulie 2012. Discul a fost înregistrat, compus și produs în studioul propriu, Serjical Strike Studio, din L.A. în timp ce masterizarea a fost realizată de celebrul Vlado Meller (Metallica, Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys).

 

 

Tehnologie

Serj Tankian (System of a Down) pregătește o expoziție virtuală

Solistul trupei System of a Down le aduce în dar fanilor o expoziție de obiecte de artă. Colecția, intitulată "Not For Touching - The Intangible Composition" va fi lansată pe 6 decembrie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Serj Tankian în videoclipul "Hayastane" (captură ecran)
Serj Tankian în videoclipul "Hayastane" (captură ecran)

Colecția cuprinde 21 de lucrări ce se doresc a fi o fuziune între artă, muzică, pictură digitală și animație. Expoziția va include, de asemenea, diverse camere de simulare, grafică animată realizată de artistul de efecte vizuale Roger Kupelian și muzică originală compusă de Tankian. Mai mult, colecția va oferi mai multe NFT-uri exclusive cu un print giclée.

Inițiativa lui Serj Tankian este realizată alături de CurioNFT, o platformă ce găzduiește o varietate de colecții virtuale. Referitor la "Not For Touching - The Intangible Composition", Tankian și CurioNFT au anunțat că vor dona 10% din toate vânzările către TUMO, un program educațional cu sedii în țări precum Armenia, Liban, Franța, Rusia, Germania și Albania. TUMO le oferă adolescenților șansa de a-și determina propria metodă de învățare, prin ateliere, activități și proiecte la alegere.

În ceea ce privește cariera muzicală, Serj Tankian a lansat la începutul acestui an EP-ul "Elasticity", ce cuprinde cinci piese. "Elasticity""Electric Yerevan", "Your Mom" sau "How Many Times" beneficiază de câte un videoclip plin de mesaj şi efecte speciale. Anul trecut, muzicianul s-a implicat în producerea unui documentar despre muzică și activism intitulat "Truth to Power".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending