Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Serj Tankian va lansa un nou DVD - VIDEO

Serj Tankian (System of a Down) a sustinut pe 28 octombrie in Austria un concert simfonic intitulat Orca. Evenimentul a fost înregistrat pentru a fi lansat anul viitor pe DVD, celebrul artist fiind acompaniat de orchestra Das Karussell Orchestra si membri Bruckner Orchester.
Serj Tankian

Serj Tankian

Urmărește-ne pe

Solistul, compozitorul și multi-instrumentistul Serj Tankian (System of a Down) a susținut pe 28 octombrie în Linz, Austria un concert simfonic intitulat Orca. Evenimentul a fost înregistrat pentru a fi lansat anul viitor pe DVD, celebrul artist fiind acompaniat de orchestra Das Karussell Orchestra și membri Bruckner Orchester. Câteva filmari de la acest concert pot fi urmărite mai jos.

Serj Tankian

Serj Tankian (Foto: www.facebook.com)

Artistul a declarat:

"Mulți dintre voi cunosc munca mea alături de System Of A Down dar și albumele solo. Am reorchestrat unele dintre compozițiile mele, ca Elect The Dead Symphony, pentru a putea fi interpretate in varianta simfonica, Orca fiind primul act din cele patru simfonii pe care le-am compus. Am hotărât să îmi numesc acest nou proiect așa pentru că orcile sunt ca delfinii dar cu tendințe mai întunecate. Văd această dihotomie ca pe o metaforă unică pentru umanitate."

Ultimul album de studio Serj Tankian poartă numele Harakiri și a fost lansat în luna iulie 2012. Discul a fost înregistrat, compus și produs în studioul propriu, Serjical Strike Studio, din L.A. în timp ce masterizarea a fost realizată de celebrul Vlado Meller (Metallica, Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys).

 

 

Citește mai multe despre Serj TankianSystem Of A Down
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robert Plant cântă pe noul album Primal Scream

Robert Plant, vocea trupei Led Zeppelin a dezvăluit că a înregistrat câteva piese împreună cu cei de la Primal Scream...

Închide