Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Senzualitate, umor și culoare în Christina Aguilera, Your Body - VIDEOCLIP

Christina Aguilera a lansat un nou videoclip extrem de colorat și comic în același timp. Acesta a fost realizat pentru single-ul Your Body, primul extras de pe viitorul album Lotus.

Publicat

pe

Christina Aguilera - Your Body Video
Christina Aguilera - Your Body Video │ FOTO: www.facebook.com

Christina Aguilera a lansat un nou videoclip extrem de colorat și comic în același timp. Acesta a fost realizat pentru single-ul Your Body și poate fi vizionat mai jos.

Christina Aguilera - Your Body Video

Christina Aguilera - Your Body Video │ FOTO: www.facebook.com

În clip, decorurile, costumațiile artistei, machiajul și chiar părul acesteia sunt multicolorate în combinații de nuanțe pastelate și intense. Aguilera adoptă look-uri extrem de provocatoare, dar nu toate alegerile o avantajează din cauza kilogramelor în plus.

Artista intră în rolul unei femei independente, care nu se implica sentimental cu bărbații. În schimb, îi place să-i cucerească și să se bucure de corpul lor. Până aici nimic surprinzător din partea cântăreței, având în vedere că am mai văzut-o pe Aguilera sexy și rea, nu atât de colorată, dar nu te poți opune trendurilor. Noutatea clipului și partea comică constă în faptul că artista, după ce se folosește de corpurile bărbaților, îi omoară, dar în primul caz explozibilul este roz, în al doilea sângele este vopsea bleu, iar în al treilea caz în loc de sânge avem confeti siclam.

Christina Aguilera - Your Body Single

Christina Aguilera - Your Body Single │ FOTO: www.facebook.com

Fanii au așteptat cu nerăbdare apariția unui single nou, dar artista nu a vrut să grăbească lansarea sa. Într-un interviu pentru Vevo, Aguilera a mărturisit că trebuie să se împartă între rolul de mamă, rolul de jurat la emisiunea The Voice și cel de artist, lucru deloc ușor mai ales că vrea ca în toate să fie perfectă. Din acest motiv a lansat Your Body când a fost 100% mulțumită de single.

De asemenea, Aguilera a vorbit despre viitorul material intitulat Lotus, care este programat să apară în noiembrie. Aceasta a precizat că pe album sunt descrise toate schimbările prin care a trecut în ultima perioadă, atât ca femeie, cât și ca artistă.

Christina Aguilera - Your Body

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending