Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Senzualitate, umor și culoare în Christina Aguilera, Your Body - VIDEOCLIP

Christina Aguilera a lansat un nou videoclip extrem de colorat și comic în același timp. Acesta a fost realizat pentru single-ul Your Body, primul extras de pe viitorul album Lotus.
Christina Aguilera - Your Body Video

Christina Aguilera - Your Body Video

Christina Aguilera a lansat un nou videoclip extrem de colorat și comic în același timp. Acesta a fost realizat pentru single-ul Your Body și poate fi vizionat mai jos.

Christina Aguilera - Your Body Video

Christina Aguilera - Your Body Video (Foto: www.facebook.com)

În clip, decorurile, costumațiile artistei, machiajul și chiar părul acesteia sunt multicolorate în combinații de nuanțe pastelate și intense. Aguilera adoptă look-uri extrem de provocatoare, dar nu toate alegerile o avantajează din cauza kilogramelor în plus.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Artista intră în rolul unei femei independente, care nu se implica sentimental cu bărbații. În schimb, îi place să-i cucerească și să se bucure de corpul lor. Până aici nimic surprinzător din partea cântăreței, având în vedere că am mai văzut-o pe Aguilera sexy și rea, nu atât de colorată, dar nu te poți opune trendurilor. Noutatea clipului și partea comică constă în faptul că artista, după ce se folosește de corpurile bărbaților, îi omoară, dar în primul caz explozibilul este roz, în al doilea sângele este vopsea bleu, iar în al treilea caz în loc de sânge avem confeti siclam.

Christina Aguilera - Your Body Single

Christina Aguilera - Your Body Single (Foto: www.facebook.com)

Fanii au așteptat cu nerăbdare apariția unui single nou, dar artista nu a vrut să grăbească lansarea sa. Într-un interviu pentru Vevo, Aguilera a mărturisit că trebuie să se împartă între rolul de mamă, rolul de jurat la emisiunea The Voice și cel de artist, lucru deloc ușor mai ales că vrea ca în toate să fie perfectă. Din acest motiv a lansat Your Body când a fost 100% mulțumită de single.

De asemenea, Aguilera a vorbit despre viitorul material intitulat Lotus, care este programat să apară în noiembrie. Aceasta a precizat că pe album sunt descrise toate schimbările prin care a trecut în ultima perioadă, atât ca femeie, cât și ca artistă.

Christina Aguilera - Your Body

Citește mai multe despre Christina Aguilera
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește concertul susținut de Muse la iTunes Festival - VIDEO

Muse a sustinut duminica, 30 septembrie, un concert la festivalul iTunes din Londra unde si-a promovat noul album de studio...

Închide