Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Secvențe din noul Twilight pe acordurile Green Day în Forgotten - VIDEOCLIP

Green Day a lansat noul clip Forgotten, piesa de pe coloana sonoră a ultimului film din seria Twilight.
Green Day - Forgotten Video

Secvență clip Green Day - Forgotten

Green Day a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa Forgotten, compusă pentru coloana sonoră a noului film Twilight: Breaking Dawn - Part 2.

Green Day - Forgotten Video

Secvență clip Green Day - Forgotten

Videoclipul îi prezintă pe membrii formației în concert și în studioul de înregistrări. Imaginile cu aceștia alternează cu secvențe din ultimul film al seriei Twilight. În mare parte sunt cadre deja dezvăluite în trailer-ele peliculei, dar există câteva imagini noi preț de câteva secunde. Deși acest lucru nu este semnificativ, pentru fanii filmului contează.

Forgotten este o baladă rock, care arată o față mai „liniștită” a grupului punk ce ne obișnuiește cu ritmuri alerte și pline de energie. Recent, Green Day a anulat toate concertele programate până la începutul lui 2013 întrucât solistul Joe Billie Armstrong nu este recuperat complet în urma tratamentului de dezintoxicare. Pentru a compensa vestea proastă, trupa a decis să lanseze mai devreme ultimul album al trilogiei, ¡Tré!.

În ceea ce privește pelicula Twilight: Breaking Dawn - Part 2, aceasta este așteptată cu nerăbdare, mai ales că va prezenta finalul poveștii cu vampiri, atât de populare în întreaga lume. Filmul va apărea în România în cinematografe în jurul datei de 16 noiembrie. Legat de sfârșit, actorul principal, Robert Pattinson a declarat de curând că este foarte unul ciudat care se abate de la finalul original din romanul lui Stephanie Meyer.

Green Day - Forgotten

Citește mai multe despre Green Day
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De la Eurovision și Divertis la Vocea României: Dalma Kovacs - VIDEO

Dalma Kovacs cântă din 2001. De la Vocea României și-a propus obținerea recunoașterii muzicale și a interpretat piesa A night...

Închide