Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Sebastian Bach are un nou chitarist

Fosta voce Skid Row, Sebastian Bach, a anuntat ca Jeff George, care a mai cantat cu solistul trupei Asking Alexandria, Danny Worsnop, este noul chitarist al formatei.

Publicat

pe

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming
Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming │ FOTO: Gabriel Goldberg www.gabrielgoldberg.com

Fosta voce Skid Row, Sebastian Bach, a anunțat că Jeff George, care a mai cântat cu solistul trupei Asking Alexandria, Danny Worsnop, este noul chitarist al formaței. Jeff îl înlocuiește pe Nick Sterling care a hotărât sa părăsească gruparea lui Bach la începutul lunii august din cauza unor probleme contractuale.

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming │ FOTO: Gabriel Goldberg www.gabrielgoldberg.com

Ultimul album de studio semnat de celebrul solist poartă numele Kicking and Screaming și a fost lansat pe 27 septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Frontiers Records. Materialul a fost înregistrat alături de producătorul  Bob Marlette (Tony Iommi, Marilyn Manson, Ozzy Osbourne) iar chitaristul John 5 (Marilyn Manson, Rob Zombie) este invitatul special al discului.

Legat de o posibilă reuniune Skid Row, Bach a declarat recent ca se numără printre cei 4 din 5 membri inițiali care și-ar dori o regrupare Skid Row și că s-ar putea implica într-o reuniune de dragul fanilor. El reclamă atitudinea nepotrivită a grupului față de aceștia. Chiar dacă fiecare membru în parte își apreciază fanii fiindu-le recunoscător, la nivel de colectiv, trupa își tratează ascultătorii fideli mai rău ca orice altă formație. Fostul solist argumentează prin lipsa de pe piață a DVD-urilor sau a boxset-urilor cu înregistrările audio originale

Comentează

Albume noi

Asking Alexandria a lansat EP-ul "Dark Void"

Mărturisesc că odată cu EP-ul lansat de Asking Alexandria la început an 2024, am aflat şi ceva nou despre trupa. Şi anume a fost fondată în... Dubai. Ce piese noi ne propune EP-ul "Dark Void" şi care e treaba cu Dubai aflaţi în articol.

Publicat

pe

Coperta album Asking Alexandria Dark Void EP
Coperta album Asking Alexandria Dark Void EP

Anul 2024 a început cu trupa britanică Asking Alexandria lansând EP-ul "Dark Void". Asta deşi în 2023 primisem un LP complet nou, "Where Do We Go From Here?", care a sosit prin Better Noise Music. EP-ul a apărut pe 12 ianuarie 2024 pe platformele digitale şi include 5 piese, printre care şi versiunea originală de "Dark Void", alături de un radio edit nou, o versiune de pian şi una remixata de Sullivan King.

Track-ul face referire la probleme mentale, precum depresie, anxietate şi singurătate. Versurile sunt şi despre tăria de a te confrunta cu toţi aceşti demoni interni.

Lansarea nu a venit ca o coincidenţă, a fost aleasă special vinerea de dinainte de Blue Monday. Blue Monday este cea mai deprimantă zi din an, 15 ianuarie în 2024. E ziua cea mai deprimantă din an, de obicei a treia zi de luni din ianuarie. Pe EP-ul cel nou se mai află şi melodia cu influenţe electronice, "Nothing Left", care a primit şi un lyric video proaspăt, pentru a sărbători materialul nou lansat.

În 2023 Asking Alexandria a lansat al optulea său album din discografie, "Where Do We Go From Here?", care include hitul sau de la posturile de radio rock din vest, "Psycho". E un material produs şi mixat de către Matt Good, care a colaborat cu From First to Last, trupă de metal a lui Sonny Moore, cunoscut mai bine sub numele de DJ Skrillex. A mai lucrat şi cu Hollywood Undead.

Discul a strâns 43 de milioane de stream-uri de la debut. Trupa a avut şi momente grele acum jumătate de deceniu, când l-a înlocuit pe solistul Danny Worsnop, plecat să înceapă o carieră solo. El a revenit între timp în trupă, unde colaborează cu Ben Bruce (chitara), Cameron Liddell (chitara ritm), Sam Bettley (bas) şi James Cassells (tobe).

Ben Bruce a format Asking Alexandria în Dubai în 2006, având membri complet diferiţi. Mutarea în UK venea în 2008.

Citește în continuare

Trending