Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Sebastian Bach are un nou chitarist

Fosta voce Skid Row, Sebastian Bach, a anuntat ca Jeff George, care a mai cantat cu solistul trupei Asking Alexandria, Danny Worsnop, este noul chitarist al formatei.
Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming (foto: Gabriel Goldberg)

Urmărește-ne pe

Fosta voce Skid Row, Sebastian Bach, a anunțat că Jeff George, care a mai cântat cu solistul trupei Asking Alexandria, Danny Worsnop, este noul chitarist al formaței. Jeff îl înlocuiește pe Nick Sterling care a hotărât sa părăsească gruparea lui Bach la începutul lunii august din cauza unor probleme contractuale.

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming (Foto: Gabriel Goldberg www.gabrielgoldberg.com)

Ultimul album de studio semnat de celebrul solist poartă numele Kicking and Screaming și a fost lansat pe 27 septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Frontiers Records. Materialul a fost înregistrat alături de producătorul  Bob Marlette (Tony Iommi, Marilyn Manson, Ozzy Osbourne) iar chitaristul John 5 (Marilyn Manson, Rob Zombie) este invitatul special al discului.

Legat de o posibilă reuniune Skid Row, Bach a declarat recent ca se numără printre cei 4 din 5 membri inițiali care și-ar dori o regrupare Skid Row și că s-ar putea implica într-o reuniune de dragul fanilor. El reclamă atitudinea nepotrivită a grupului față de aceștia. Chiar dacă fiecare membru în parte își apreciază fanii fiindu-le recunoscător, la nivel de colectiv, trupa își tratează ascultătorii fideli mai rău ca orice altă formație. Fostul solist argumentează prin lipsa de pe piață a DVD-urilor sau a boxset-urilor cu înregistrările audio originale

Citește mai multe despre Asking AlexandriaSebastian BachSkid Row
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 2 invitații duble la Concertul Taxi - Trilogia celor 2 cuvinte

InfoMusic îi trimite la concertul Taxi de pe 3 octombrie pe Mara Crișan și Bogdan Mateescu. Aceștia au fost aleși...

Închide